Nejste přihlášen/a.
Vážení,prosím o radu ohledně tohoto DVD rekordéru(pro tento výrobek honosný název).
1) stále nemohu přijít na to proč rekordér nahraje DVD ,které jde přehrát pouze na stejném rekordéru a nikde jinde .Disk nepřečte ani počítač. Díky za odpověď .
Ahoj, právě že není,snaží se ,vše vypálí ale jen pro sebe.Již několikrát jsem prošel nastavení ,menu i manuál a nic jsem nevymyslel. Ještě mě těď napadá ,že zkusím dát tovární nastavení a potom uvidím . Je to klump. Zatím díky ,když se to povede tak se ozvu.Čau
musismit novy disk v mechanice a pres menu ho nejdriv naformatovat,on se ti pak ukaze v podobe dvd diskmenu s prazdnymi položkami.pak jdi na tittle,vyber tituly ktere chces nahrat na dvd potrvrd volbu a pockej az se ti to vypali.pak najed na menu dvd a musis pouzit volbu uzavrit disk potvrd ano a pockej az to sesrotuje.Pak muzes dvdcko vyndat a prehravat i jinde.prave jsem to vyzkousel a funguje to na PC s Vistama. Snad to pomuze par lidickam...ani jsem neznicil ani jeno dvdcko hihi...
Mam to samé ,zjistil jsem že DVD nahrané na rekordéru Sencor lze přehrát opět pouze na rekorderu ne jen Sencoru i jinych značek. Přehrávač ani PC to prostě nepřehraje . Mám ho 3 roky a skusil jsem už všechno.
Ahoj , já už na to přišel .
Problém je především v tom že to nikde není napsané.zkoušel jsem skoro všechno až jsem došel k cílovému bodu . Možná jen pro tebe ,možná i pro někoho jiného. Po vypalení nech disk v rekordéru a najdi setup a v poslední položce za obrázkem kamery
to znamená v posledním sloupku zmáčkni start a potom ano, několik minut to šrotuje ale potom disk hraje všude.2)Musí tam být
disk + 3) nahrávej na na LP a delší na HQ potřebuješ na film dva disky . Snad ti to pomuže . Ćau
Dobry den...
Dam cokoliv za cesky manual..bez nej se nikam nehnu..je to nekdo schopen sehnat nebo poradit kde se to da sehnat?...platim zlatem za ten navod,,,,dekuji za odpoved
HDD/DVD rekordér Sencor SHR 7416, 160GB ...ja to bral k tomu dotazu co byl nahore promin mel jsme to napsat hned...dam vsechno za ten navod...dekuji
Můžu ti ho pokud ho neseženeš naskenovat pokud ti to stačí a postupně posílat jako obrázky ,protože to jinak neumím
doplněno 23.11.08 06:44:Napiš ale přímo na můj mail.
Za to by jsem ti byl nejvic vdecnej...napis do emailu adresu a poslu ti za to nejaky prachy ok?..neni tady nikde tvuj email,tak ho napis a domluvime se...moc dekuju.zatim ahoj
Jo teď čtu že se adresa nezobrazuje. Prachy žádný nechci ale nějak to spácháme ,zítra odpoledne bych si k tomu mohl sednout.
Tady je moje adresa m.radimec @seznam.cz Zitra až budu též znát tvůj mail začnu skenovat a pokusím se to zazipovat aby
se to tam všechno vešlo. Ahoj
o kousek výš je moje adresa tak napiš ať znam tvou kam to mám poslat a když to v pc najdu tak pošlu čau
nemuzu ho najit,az to objevis,posli mi to na mail uvedeny zde (hyperodkaz) .dííííííííííkkkkkkkkkk... j.jesenius@seznam.cz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.