Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DVD rekordér Panasonic

Od: lucky2 odpovědí: 1 změna:

Prosím potřeboval bych poradit s těmito věcmi o rekordéru Panasonic (Panasonic DMR-EX71S, u ostatnítch typů byto mělo být skoro stejné) :

Jde nějak u nahraného záznamu na HDD rekordéru nastavit heslo když bych to chtěl vymazat,aby mi to někdo nemohol vymazat bez dovolení? = TOHLETO JE TO NEJDŮLEŽITĚJŠÍ CO POTŘEBUJE VĚDĚT NEJDŘÍV.

Jde nějak nastavit nahrávání aby se to nahrávalo bez reklam na HDD?

Jde nějak kopírovat z dvd na HDD rekordéru?

Jde nějak kopírovat z HDD na externí hardisk?

Jde nějak nastavit, když kopíruju film (záznam) z HDD na dvd aby se mi automaticky neuzavřel (nefinalizoval) disk dvd?

Jde nastavit nahrávání na externí hardisk, a jaký má formát HDD (FAT32 nebo jaký) rekordéru?

Jde nějak obnovit několik vymazaných záznamů z HDD (teoreticky když to někdo vymaže dokud se ty záznamy nepřepíší tak jsou tam furt nebo ne?)

Jde nějak nastavit zrušení upozornění když nacvakávám že budu chtít něco nahrávat ,aby mi to tam nepsalo : Je nedostatek místa na HDD , vymažte některé tituly na HDD . Todle píše když je tam tak místo na HDD deset hodin nebo 15 hodin SP pro nahrávání - proč to píše když to co nahrávám tak se to tam stejnak vejde , třeba to mát tak hodku.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

0x

Nějak moc složitý?

Internet + server uloz.to + ext. disk nebo multimediální přehrávač.

Tak 90% věcí vysílaných v TV máte do 24hod uložených na Internetu bez reklam a v dobré kvalitě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]