Nejste přihlášen/a.
Dobry den, mam autoradio pioneer, doted hralo vyborne, az prisly mrazy nevim co se stalo ale pri nizke hlasitosti mi vynecha jeden reproduktor a z druheho jede zvuk mene kvalitni - jakoby ze sluchatek. Kdyz zesilim volume, oba dva se chyti a krasne hraji, do te doby nez je zase na rade pomala a ticha pisnicka. Nezvlada to malou hlasitost. Jedinne co pomuze je, to poradne zesilit, pak je zase vsechno jak ma byt. Autoradio je v poradku - vyzkouseno ve vice autech a tam problem neni. Dekuji za vase nazory cim by to mohlo byt.
Dobrý den, snad je někde špatný kontakt u konektorů k repro - může to být i vlivem teploty. Zkuste konektory rozpojit a řádně spojit. Také by to mohl dělat potenciometr hlasitosti v rádiu - tak ho prostříknout Kontaktolem. Zdravím!
doplněno 25.01.14 10:44:bmbx - mohu se zeptat, proč je Kontaktol špatný?
doplněno 25.01.14 11:33:bmbx - děkuji za vysvětlení. Já jsem se s tímto nesetkal a zatím ho (léta) používám.
Neprostříkávat potenciometr kontaktolem, ale čistým benzínem, je to lepší...
doplněno 25.01.14 11:09:Už se mi stalo, že odporovou dráhu zcela umyl a odstranil.
doplněno 25.01.14 12:04:Nevím zdali potenciometr byl nějaký zmetek, ale každopádně čistý benzín, dle mého názoru, podává i lepší výsledky.
Dobrý večer,máte vadné repro,je to úplně běžné na starších výrobcích.Nejlépe vyměnit ale také lze někdy opravit.Demontovat repro,podívat se na přívody od membrány ke kontaktům na repro. Jsou to měděné lanka,pletené a oxidují.Stačí je opatrně ! pocínovat ,nebudou už tak pružná ale bude to hrát.Někdy se měnily celé přívody ale to chce cvik. Co se týká Kontoxu a pod.tak potenc.zadřete nebo umyjete dráhu,zejména tahové zničíte,zadřou se pohyblivé části z plastu.Nejlépe rozdělat,umýt jen dráhy tech.benzínem,úplně nejlepší byla Diava na nábytek,čistí a je mastná,to potvrdí každý kdo tohle opravoval.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.