Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde se dívat na filmy online na mobilu?

Od: kdojetam odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, kde se díváte online na mobilu/tabletu na filmy /seriály?Mám android takže nemám adobe flash player a někde to píše nelze přehrát

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zepe*
hodnocení

2x

tento prohližeč videa zvlada bezvadně

kdotoje
nepomohl (zkouším to na kinotipu)

hodnocení

2x
Já mám android taky a flash player jsem si v pohodě nainstaloval. Používám vestavěný prohlížeč nebo Next browser.
doplněno 24.01.14 14:57:

forum.xda-developers.com/...

Jinak ROOT není potřeba, jen jsem nainstaloval aplikaci a ve vestavěném prohlížeči videa hned fungovala. V Next Browseru se tuším musel povolit v nastavení.

Huawei Y300 / Android 4.1.1

kdojetam
hodnocení

ja sem ho měl taky ale videa se chovala jako kdyby sem ho neměl.
Flashplayer se dá už stáhnout i do nejnovějšího Androidu jen to není oficiálně z marketu ale na stránkách adobe. musíš jen sjet až úplně dolů a v nastavení mobilu povolit instalaci software z neověřených zdrojů. Možná na to bude potřeba Root ( Programem Z4root )
kdojeto
ten flash player asi nebude pro gingerbread když tam píšou ics že?

hodnocení

1x

Já třeba doma, v práci, venku, jak kdy.

kdojeto
myslím tím na jaké stránce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]