Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Prosím o radu, jak připojit telefon Sencor p450 k PC. Chtěla jsem stáhnout fotografie.
V návodu je napsané, otevřete notifikační panel - co je notifikační panel? Kde ho najdu?
Prosím, nepište mi, že si to mám najít a prostudovat na Google, to co je pro někoho jednoduché,
to je pro mne, dost složité. Návod díky rádci " Sargo" už mám. Dole je obrázek, kde je odkaz.
Děkuji za radu všem. Viky
Dobrý den, " Foo" Děkuji za radu, pohrála jsem si s telefonem a mám stažené fotografie a nahrané písničky do mobilu.
Mám prosbu, můžete mi prosím ještě poradit, jak k číslům v telefonu, které mám v mobilu uložené, přidat fotografii, která je v telefonu v Galerii? Děkuji Viky
Dobrý večer. Potřebovala bych poradit, co dělám špatně. Telefon má dvě karty, zatím tam je jen jedna, než se s telefonem seznámím. ( píši to proto, zda to nemá vliv, karty byly na začátku v telefonu obě) Když k číslům podle návodu přidávám fotografie, tak některé fotografie nejdou přiložit. Telefon mi to nedovolí. Fotografie jsou dělány telefonem a on je upravuje. Nevíte prosím, co dělám špatně? Děkuji Viky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.