Nejste přihlášen/a.
jaký je rozdíl mezi měničem napětí s modifikovanou a čisou sinusoidou. Mohl by jsem s modifikovanou dodávat elektřinu třeba- notebooku, mikrovlnce, televizi... Potřebuju poradit jak to je, na internetu píšou na jedné stránce to a na druhé zese to.
Je to tak, jak jste to našel na internetu. někdy to připojit jde a někdy ne. Je na vás, jestli si risknete připojit něco na měnič s modifikovanou sinusoidou. Já požívám oba a zatím jsem nic nezničil.
Je potřeba si uvědomit, že měniče s modifikovanou sinusovkou je právě levnější varianta pro použití i v zařízeních s TRANSFORMÁTOREM, pokud by se jednalo o napájení spínaných zdrojů tak ty zkousnou jakýkoliv průběh nebo i stejnosměrné napájení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.