Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebovala bych poradit, jsem studentka VŠ a štve mě, že pořád musím zbytečně tisknout velké množství papírů, ze kterých se učím. Také ráda čtu knihy a nechce se mi v kabelce tahat bichle. Jde o to, že se rozhoduji mezi 3. Nejvíce jsem nakloněna Pocketbook 622, líbí se mi co má za funkce a kolik podporuje formátu, ale trošku mi vadí ta cena (jen přece jsem student), pak Amazon kindle 5 bez reklam, taky fajn, ale už se musí použít konvektor pro převod formátů, anglické menu, ale zase je levnější a nakonec jsem dnes objevila Prestigio MultiRe/... jenže k němu nejde najít pořádnou recenzi, pochopila jsem, že to je něco mezi čtečkou a tabletem, za málo peněz hodně muziky, nadruhou stranu mám už chytrý telefon. Potřebuji objektivní radu, nechci vrazit peníze do něčeho, aniž bych neslyšela názory ostatních. Předem děkuji.
Děkuju všem za reakce, nakonec jsem se včera večer rozhodla a objednala ten pocketbook 622, tak snad s ním budu spokojená. a ještě jednou všem děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.