Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr sluchátek

Od: kubinec® odpovědí: 9 změna:

Prosím o radu, chtěl bych si pořídit "uzavřená"sluchátka na poslech hudby. Na co se zaměřit při výběru(jaké parametry)

tady mám tipy, které jsou asi tak "nejlepší"

1. Stagg SHP-4500H Profesionální HiFi stereo dynamická sluchátka uzavřeného typu.Srdcem sluchátek je špičkový 50 mm driver s neodymiovým magnetem, který se postará a skvělý přednes.
Vlastnosti a funkce:Kroucený kabel se zlaceným konektorem.Výrobek je ve shodě s direktivou RoHS

Technické parametry:Impedance: 60 Ohm,Citlivost: 102 dB/mW,Frekvenční rozsah: 20 Hz - 20 kHz,Hmotnost: 385 g

eshop.alf.cz/...

2. DJ sluchátka Mc Crypt DJ-90 Spičková sluchátka s koženým polstrováním náušníků, vhodná také pro DJ. Kvalitní materiál a provedení zajišťuje dlouhodobou životnost i v těch nejnáročnějších podmínkách.
Vlastnosti a funkce:Přípojení: konektor jack 3,5 mm/6,3 mm + přídavný úhlový adaptér,Kožené polstrování náušníků,Nastavitelný hlavový oblouk,Přípojovací spirálolvý kabel 1,5 až 3,3 m.,Vyklopné náušníky,Odpojitelný spirálový kabelTechnické parametry:Zatížitelnost (max.): 500 mW,Frekvenční rozsah: 5 - 30 000 Hz,Akustický tlak (max.): 107 dB,Hmotnost: 300 g Rozsah dodávky:Sluchátka,Náhradní polstrování náušníků.

tipec.cz/...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Radu?
OK..dám Vám radu.
Nekupujte podle parametrů na webu, ale jděte si sluchátka porovnat poslechem hudby.
hodnocení

:-D pochybuji, že ti pikolíci za pultem budou ochotni rozbalit tu krabici (ve slídě)

hop®

Objednejte přes net, máte na zkoušení 14 dní...

hodnocení

aLE JO, jde mi o to jestli jsou pro mne duležité ty ohmy a frekvence, aby to nebylo třeba moc basyté apod.

Tak jděte tam, kde si sluchátka porovnat můžete.
Sluchátka (nebo reproduktory atd.) nejsou cihla (tu si přes web klidně objednejte..pořád to bude cihla).
hodnocení

hm, kdy by byla možnost, tak už jedu.

Kdybych věděl, jaké jsou parametry sluchátek které mi dosluhují, tak vyberu dle nich.

(mám sluch. Philips SBC HP110) mám je už přes cca 15 let, ale už haprují jen se pohnu :(

Když budou dva různí výrobci sluchátek udávat papírově stejné parametry, myslíte že bude zvuk stejný?Zaručuji Vám že nebude.
Pokud je chcete pro poslech mluveného slova, potom dejme tomu.Pokud pro varhaní koncert, pak jediné poslechem.
hodnocení

Ok, díky,to jste mě moc nepotěšil :-/

Ale proč ne?
Já vybíral svá sluchátka asi hodinu..možná i déle.Poslouchal jsem CD s pečlivě vybranou hudbou...a zkoušel asi 6 různých typů.Sluchátka mám dodnes..a moc lepších bych nevybral ani dnes s odstupem 15ti let.
Vypadají stále jako nová..a i dnes není problém sehnat náhradní díl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]