Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mohl by mě někdo poradit? Na toulkách po republice bych se ctěl občas připojit k internetu,jednak pro komunikaci s přáteli,spojení s bankou,získání informací. Jelepší tablet nebo notebook? ajaký. Hry nehraju, maxima. vykládání karet. Děkuji
0x
Já bych radši koupil mini notebook. Mojí matce jsem pořídil před rokem tento zánovní kousek za 3500Kč a je to hodně dobtá volba.
doplněno 20.01.14 13:50:Samozřejmě nevím kolik chcete investovat, ale ultrabook je opravdu svižný s asi nejlepším notebook diskem, takže je to znát + 4GB RAM + HDMI a spotřeba do 20W + cca 6 hodin na baterku. Plná náhrada za ty ultrabooky za 15000Kč a více.
0x
Na účely tazatele bude bohatě stačit GOGEN T7500, má neuvěřitelně dobrý poměr CENA / VÝKON, připojení pouze Wi-Fi, škoda že nemá 3G.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.