Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemohu se připojit k internetu

Od: kaj* odpovědí: 7 změna:

Dobrý večer,

prosím, mám tento problém. Přešla jsem z O2 k Blesk mobilu. Ale nemohu se přopojit u Blesku k internetu, s čímž jsem neměla u O2 nikdy problém. Mám v mobilu novou ikonu- Blesk mobil, když ji otevřu, je vevnitř ikona E-služby a tam je ode mě žádán BPIN. Když jej zadám, zobrazí se ikona PIN manažer a tu když otevřu, mám nabídku Zmenit BPIN a asi 10x nabídka (prazdny). Tam moje cesta končí. Prosím, nevíte, co s tím, jak se dostanu na internet?

Díky moc!

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nepíšete co máte za telefon. Blesk mobil nepodporuje internet snad jen pro BlackBerry. Jinak jede v síti telefoniky, takže nastavení přístupových bodů by mělo jít dle stránek O2 - tady stačí vybrat co máte za telefon a u každého je návod, jak telefon nastavit.. snad to pomůže. o2.cz/...

doplněno 20.01.14 08:41:

Tam to bude v nastavení Menu/nastavení/konfigurace - tam bude potřeba vybrat operátora a přístupové body.. Já mám v telefonu "jméno internetO2"a názav AP "internet"- pak už jsem možná nic nenastavovala. Zkuste kouknout na nějaký telefon, který na těch stránkách O2 návod má a je podobný. Nokii 6131 mám někde doma, můžu se event. večer kouknout, jestli na něco nepřijdu..

doplněno 21.01.14 06:27: Tak super, to jsem ráda ;)
kaj*
hodnocení

Díky moc, podařilo se mi to přes tu Vaši adresu, vybrala jsem si Nokii 6600 a bylo to skoro totéž, takže se to povedlo a internet už mi funguje.

Tak moc díky! :)

hop®
hodnocení

0x
Neznam tohoto operatora, ale e-sluzby a BPIN slouzi ke specifickym sluzbam, ne k pouhemu internetu. Zkuste najit ikonku k pouhemu prihlaseni. BPIM slouzi k internetbankingu a je nutna spoluprace banky...

kaj*
hodnocení

Nee, mobil mám Nokia 6131, v nabídce na O2 jsem jej nenašla. Mám i normální ikonu internetu, ale přes tu se to nedaří také, píše to pořád, že se mobil připojuje, a nic..

kaj*
hodnocení

Tak už jsem tu zas..:( Ještě takový problémek, nemám v tom internetu žádné obrázky, místo nich jsou křížky a nevím co s tím..:(

Děkuji všem za rady.

Co nastavení cookies? Nic jiného mě nenapadá.. z manuálu:

Při procházení zvolte Volby>Další možnosti>Zabezpečení>Nastavení cookie; nebo v pohotovostním režimu zvolte Menu>Web>Nastavení>Nastavení zabezpečení>Cookies.Pro povolení nebo nepovolení přijímání cookies telefonem zvolte Povolit nebo Odmítnout.

doplněno 22.01.14 08:13:

To ne, v nastavení zabezpečení budou tak piny, puky, hesla atd.. Já bych si té hlášky nevšímala..

Cookies:Cookies neznamenají žádné nebezpečí pro počítač jako takový. Přesto cookies mohou být nebezpečné pro ochranu soukromí. Navštívený web si totiž může ukládat do cookies jakékoliv informace, které o návštěvníkovi zjistí a může tak postupně zjišťovat zájmy konkrétního návštěvníka. Které stránky navštěvuje, jaké informace vyhledává, jak často daný web navštěvuje apod.

Těchto informací se dá posléze i bez vědomí návštěvníka využívat pro cílenou reklamu, statistické vyhodnocování chování návštěvníků, apod.

Tyto informace však lze získávat i bez cookies, proto toto jejich využití nemůže být považováno za zvlášť nebezpečné.

Cookies lze zneužít zejména tehdy, pokud získá útočník přístup k počítači uživatele, neboť cookies na počítači nejsou nijak chráněny. Pak lze předstírat např. cizí identitu.

Já bych řekla, že to je jen běžné varování při povolení cookies. Tím, že jsou zakázané, tak vlastně zabráníte tomu, co je popsáno výše. Proto po jejich povolení telefon napíše, že je spojení nezabezpečené.. Alespoň tak bych si to vyložila já. Pokud internet zobrazuje po jejich zapnutí vše tak, jak má, tak bych to vůbec neřešila.

kaj*
hodnocení

Problém je možná v zabezpečení. Protože když jsem dala povolit cookies a skripty WML v zabezp.př., tak se mi ukázalo že moje spojení blesk.cz je nezabezpečené. Čili tady se to rozchází asi. Snad si to nevykládám špatně. Možná by se to mělo nastavit v Nastavení- zabezpečení. Ale to nevím kde ani co změnit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]