Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Funguje na této televizi modul od UPC? Vložil jsem do tv modul, ale nefungují mi všechny programy.Píšou něco o tuneru, který zpracovává signál ve formátu MPEG2 a MPEG 4. Když se podívám do nastavení, tak položka informace CI není přístupná. Kdž modul vidělám ,programy jedou i tak. Tak na co vlastně ten modul je? Jde mi o to jestli je chyba na mé straně nebo na straně upc
Předně vaše TV musí podporovat formát MPEG4. Modul s vloženou kartou UPC slouží k příjmu programů od UPC namísto UPC Set-Top-Boxu. Tedy nepotřebujete od UPC kromě modemu žádnou další "krabici" - místo ní je ten modul s kartou, co se strčí do TV. Kabel jde z modemu rovnou do TV. Výsledek je i to, že nemáte 2 dálkové ovladače (1x TV a 1x S-T-B), zrovna tak, všechny naladěné programy budou jen v TV (je třeba pak při ladění obvykle vybrat kabelová TV). Je třeba, aby modul byl předem u UPC registrován a oni pak na základě toho spárují pro vás příjem TV. Tedy bez toho, aby technik UPC "zprovoznil modul", to nejde. Programů máte dle zaplacého balíčku u UPC. Jinak plně doporučuji CA modul, je to nejkomfortnější řešení.
Funguje to malinko jinak. UPC vám prodá kartu spárovanou s modulem Conax. Podmínkou je, že jste zákazníkem kabelové televize od UPC. Na základě znalostí vašeho účtu (bydliště, předplacené programy) vám UPC po kabelu zaktivuje vámi placenou nabídku.
Vy jen objednáte v jejich e-shopu, oni vám asi za 1300 korun pošlou. Zasunete CAM modul s kartou do TV, spojíte se s jejich technickou podporou na oni vám kartu aktivují řádově maximálně do několika hodin.
V tom modulu musí být nová karta od UPC. Nelze použít kartu např. ze STB. Modul i kartu posílá UPC kurýrem, vložit si je do TV můžeš sám, ale UPC musí tuto kartu nastavit. To dělá na dálku.
doplněno 19.01.14 21:57:Není nutné kupovat modul od UPC, ale oni tam mazaně píší, že s jiným to nemusí fungovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.