Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Baterie Samsung Galaxy Mini II GT-S6500

Od: castle® odpovědí: 6 změna:

Mám Samsung Galaxy Mini II GT-S6500 s originální baterií 3,7V LI-ion 4,81Wh 1300mAh. Mobil mi vydrží tak 2-3 dny. Chtěl bych koupit novou baterii a na internetu jsem našel třeba: "Baterie pro Samsung GT-S6500 2400mAh bílá 2400mAh/9Wh 3,7V Li-Ion". Nebude větší kapacita baterie telefonu vadit jinak kromě toho, že déle vydrží? Např. zahřívání telefonu, atp...

Díky za odpovědi

doplněno 18.01.14 19:48:

Ještě doplním, že jsem samozřejmě našel baterie o kapacitách nejčastěji 1400 a 1500mAh. Ono asi nebude moc velký rozdíl v délce pohotovostního režimu mobilu u 1300 a 1500. Ale 1300 a 2500mAh asi ano, že?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Ne
doplněno 18.01.14 20:15: Jde o to jestli tomu vůbec věřit. Na nějaké baterie taky píšou že má větší kapacitu, ale je stejná jako originální baterie.
hodnocení

Teď je otázka, jak já zjistím, že má skutečně kapacitu jak uvádí štítek?

Podle mě je to na 100% FAKE, velikostně mám o něco větší baterii, která má 1800mAh. Do takhle malého objemu je nemožné narvat, tak velkou energii.

hodnocení

Baterie o kapacitách 1400, 1500 a 1600mAh, které jsem zatím našel vypadají velikostně stejně jako ta originální 1300mAH. Ovšem baterie o kapacitě 2400mAH má o malinko větší tloušťku a je k ní přibalen i vyšší zadní kryt.

Tak aby měla 2x větší kapacitu, tak musí být taky 2x větší(pokud tedy není originál využít na plný objem). Jinak ji kupte a uvidíte jestli bude mít větší výdrž.
hodnocení

Dobrá tedy, Díky za rady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]