Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřeboval bych poradit ohledně výběru fotoaparátu. Zatím jsem vybral tento: digitalni-fotoaparaty.heu/... Mohli byste mě říct jestli je dobrý a kdyžtak doporučit nějaký jiný. Nejvíce fotím věci v pohybu většinou vlaky.Předem děkuji za odpověď.
denny:
to je teda opravdu krásné doporučení
EOS je zrcadlovka, tazatel se pídí asi spíš po ultrazoomu, Canon PowerShoot je dost široký záběr, pokud něco podobného tak z řady PowerShoot SX . Ale já osobně kupuju od Canona inkoustové tiskárny ty umějí nejkvalitněji ze všech, ve foťákach byly na špici tak v dobách filmu, ale od dob digitální fotografie, jedině Sony, firma která jako první uvedla digitální fotoaparát na trh
praivo:
tak se trochu zamysli - prototyp ve výzkumáku, vážící 5kg nebo snad víc?
Já psal o prvním opravdu použitelném fotoaparátu Sony MAVICA.
doplněno 18.01.14 14:05:70. léta najdeš tam Kodak:
rok 80-83 najdeš tam Mavicu:
doplněno 18.01.14 14:20:A zapoměl jsem dodat, že to byla principem zrcadlovka bez sklopného zrcátka...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.