Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr fotoaparátu

Od: patas24* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, potřeboval bych poradit ohledně výběru fotoaparátu. Zatím jsem vybral tento: digitalni-fotoaparaty.heu/... Mohli byste mě říct jestli je dobrý a kdyžtak doporučit nějaký jiný. Nejvíce fotím věci v pohybu většinou vlaky.Předem děkuji za odpověď.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nikonní kompakty jsou nejhorší ze všech, jsou hlavně uživatelsky nepřívětivé.

hodnocení

1x

Kupte si od Canonu nebo od Sony.

hodnocení

1x

A co třeba Canon EOS 600 D a nebo Canon PowerShot? S nimi myslím chybu neuděláte :)

denny:

to je teda opravdu krásné doporučení :-D :-D :-D

EOS je zrcadlovka, tazatel se pídí asi spíš po ultrazoomu, Canon PowerShoot je dost široký záběr, pokud něco podobného tak z řady PowerShoot SX . Ale já osobně kupuju od Canona inkoustové tiskárny ty umějí nejkvalitněji ze všech, ve foťákach byly na špici tak v dobách filmu, ale od dob digitální fotografie, jedině Sony, firma která jako první uvedla digitální fotoaparát na trh

praivo*

Co já vím, tak DF uvedl (Eastman) Kodak v roce 1975. en.wikipedia.org/... , google.com/...

praivo:

tak se trochu zamysli - prototyp ve výzkumáku, vážící 5kg nebo snad víc? :-D

Já psal o prvním opravdu použitelném fotoaparátu Sony MAVICA.

doplněno 18.01.14 14:05:

70. léta najdeš tam Kodak:

digicamhistory.com/...

rok 80-83 najdeš tam Mavicu:

digicamhistory.com/...

doplněno 18.01.14 14:20:

A zapoměl jsem dodat, že to byla principem zrcadlovka bez sklopného zrcátka...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]