Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

IPhone - má cenu ještě kupovat?

Od: takeshi* odpovědí: 13 změna:

Ahoj, syn bude mít brzo narozeniny a tak mu chci koupit nějaký telefon.. Napadl mě iPhone 3GS (za 3500kč ve slušném stavu+hromada krytů a folií) a nebo iPhone 4 (s ios7) za 4000kč +EarPods sluchátka a nebo mu koupit něco slabšího s androidem? Android u nás nikdo nepoužívá, kdybych nedostal služební HTC tak mám WM ale o to tu nejde. Otázka tedy zní: Koupit 12ti letému klukovi iPhone 3GS/4 nebo něco sekavějšího s androidem? Cena max do těch 4000Kč(klidně i bazar, ale aby to nebylo moc poznat). Byl by to jeho první chytrý telefon, teď má po mě HTC HD 2, který je po mně hodně dost poničený, tak mu chci udělat k narozeninám překvapení. :) Vůbec to nespěchá, maximálně do 10.2 :)

doplněno 17.01.14 18:04:

Vlastně druhý chytrý telefon, ale na WM 6.5 moc app není, a ten telefon už sotva zvoní. :)

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Doporučil bych tu ip4 i když pro 12ti letého...je otázka jak moc si váží věcí a jak se k nim umí chovat...

Jinak koupí ip4 mu koupíte dobrou kameru a velice kvalitní foťák...

Navíc apple nabízí statisíce her na appstore zadarmo...vše dokonale sladěné bez chyb..s podporou...

A aplikací nespočet, od vodováhy přes pravítka, fotomrvítek milion...

Důvod pro koupi androidu jako hru ingres neřekne ani muj 10ti letý soused ale každému dle chuti...

Pokud budete pořizovat něco s androidem tak na 100% nexus...

100% podpora systému, žadné zpomalovače ani nadstavby které způsobí pozdější nebo žádnou aktualizaci systému...

Navíc řada nexus (stroje defakto zastoupené pouze googlem) je i solidně konstruovaná...

doplněno 19.01.14 11:23:

Překrytovat to lze i když...

takeshi*
hodnocení

Co dostal tak nezničil. Takže je vybráno - iPhone 4 16gb :) snad mu nebude vadit bílá :o . Překrytovat to jde vždy ne? :)
plechacek*

Tak to bude ve škole za největšího bosse

takeshi*
hodnocení

Proč myslíte? Jen kvůli tomu, že má mobil s pořádnou značkou? :) Když jsem já chodil do školy, tak byl největší boss kdo měl lewisky :D

doplněno 19.01.14 16:33:

leVisky * ... :)

A když něco nebude vědět tak se tu může i optat...

A ideálně nahodit na ip ihned ios7 ...

hodnocení

0x

Iphone 4 a novější modely Iphone má smysl v dnešní době kupovat. Něco s androidem: mobilni-telefony.heureka./...

achci*
hodnocení

0x

Kupte iphona..

hodnocení

0x

Rozhodně koupit něco s Androidem. Třeba i méně značkového. Já mám třeba vodotěsné Lenovo, nebýt slabé GPS, nemělo by chybu. Výkonově super a žádné sekání nepozoruji. A jedině na Androidu lze hrát Ingress:)

Iphone má hrozně omezení, měl jsem ho, ale musel jsem ho vrátit. Tam ani nelze nic nahrát, vše se musí složitě "synchronizovat", což je opruz. Ani tam není souborový systém. K tomu nedostatečně odolný design, stačí menší pád a okamžitě křupne.

takeshi*
hodnocení

No JB tam udělám, takže není problém hrát nějaké hry. Foto je prý dobrý takže není problém. Android mu nechci kupovat, protože se android nelíbí ani mě. vybral jsem iPhone 4. Navíc na písničky má mp4ku, takže myslím, že by neměl být problém. :)

kangaroo*
hodnocení

0x

Sony Ericsson + Android nebo toho Samsunga

Sony Ericsson už není je jen Sony - řada Xperia

takeshi*
hodnocení

Samsungu nevěnuji ani korunu :) Lagující se TouchWiz+ nefungující widgety znám z tabletu(ten jsem vracel). Nějaký výkonnější sony neznám.

edge*

Když do 4000 tak určitě ten iPhone. Android do 4000 no rači ani neříkat co to je... Leda Motorola Moto G čistým androidem, ale ta má nevýhodu v malém vnitřním úložišti postrádající sd karty... A nebo Windows Phone Lumii 520 nebo 625 s velkým displejem.

Skusil bych se aji hlavně nenápadně zeptat syna samotného, jestli by mu iPhone vyhovoval nebo by raději Android, nemusí platit že co rodič nerad automaticky i dítě opovrhuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]