Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych se zeptat, dostala jsem tento telefon, má již cca 3 roky, je tam druhá baterie (aligator). Ikdyž mám skoro vše vypnuto (wifi, snížení CPU), tak mi telefon vydrží cca 6 hodin. Může to být v nějakém nastavení? Slyšela jsem o změně ROM. Nebo si mám zakoupit novou baterii? Děkuji, Majda
Mám taky Blade s CM7.2. Pokud je vše OK a mobil téměž nepoužiji, tak vydrží velmi pěkných 5..6 dní. V běžném provozu (čtení zpráv, přehrávání hudby ) tak dva dny. ˇ´Často se ale stalo, že se bez zjevného důvodu vybil za pár hodin. Většinou nějaká aplikace nedovolí usnout procesou. Začněte tím, že až bude po nabití mobil cca napůl vybitý, jděte do Nastavení- Info o telefonu - Využití baterie. Tam je jednak napsáno co vám vybilo kolik procent baterie, druhak pod tím šedým grafem s nápisem "doba provozu na baterii"je modrá přerušovaná linka. Pokud mobil nebyl používám, mělo by tam být jen pár modrých teček. Pokud je tem dlouhá modrá čárka, tak to znamená, že něco nedovolilo procesoru usnout.
Pokud to nebude patrné z této obrazovku, tak tento program by vám měl říct který proces to byl.
Nebo to vyřešte jako já, naprogramoval jem si v programu Llama, aby vždy při vypínání displeje spustil ES task manager, který killne zbytečně běžící aplikace. Od té doby už se to stává jen zcela vyjimečně.
doplněno 17.01.14 21:53:Například jsem našel chybu, že pokud se mp3 přehrávání nezastaví tlačítkem stop, ale vytažením sluchátek, tak přehrávač dál žere baterii.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.