Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
před pár dny mi spadl na zem telefon (Nokia 6300). Po naběhnutí (které trvalo tak dlouho, že už jsem skoro přestávala doufat...) jsem zjistila, že jednak chybí všechny fotky (ty už jsou asi nenávratně pryč), jednak chybí některé profily (jako třeba obrázky na spořič, co tam dřív byly), a dále také prográmky - třeba převodník. Telefon je jinak funkční - hovory přijímá, telefonovat jde, o smsky jsem nepřišla (uf), o kontakty také ne. Jen by mě zajímalo, jestli se s tím vůbec pokoušet něco dělat, nebo být ráda, že přístroj vůbec funguje. Ještě maličkost: Kdy chci něco vyfotit, oznamuje mi to plnou paměť. To se mi zdá dost nepravděpodobné i s ohledem na fakt, že jsem tam měla cca 200 fotek a ty jsou teď, jak jsem řekla, pryč.
Děkuji za případné reakce,
Pů
Jukněte, jestli se neuvolnila paměťová karta, případně ji vyndejte a dejte zpět...
doplněno 17.01.14 00:56:Paměťovka je ze strany, nemusíte sundávat kryt baterky, jukněte z boku, někde u tlačitka 6 je kryt, po odklopení uvidíte kartu
doplněno 17.01.14 00:58:Teď jsem si uvědomil, že to popisuji pro jiný model Nokie, omlouvám se...
Pro blba Pů: paměťová karta je totéž co simkarta? (To myslím opravdu vážně, tuto otázku.) Jestli jo, tak to jsem již udělala (hned po pádu, když napoprvé nenaběhlo vůbec nic) - vytáhla, ofoukala vnitřnosti telefonu, otřela kartu, vrátila zpět, vše překontrolovala, jestli sedí. Takže pokud je to totéž, tím to není...
Máte paměť. kartu buď vysunutou nebo poškozenou.
doplněno 17.01.14 00:52:Je tam ještě jedna - hledejte
Hledám, a nenacházím Prosím kde? Co mám/můžu ještě vytáhnout za "střeva", abych se k paměťové kartě dostala?
Aha, Hope, děkuju, jdu hledat
Ha! Ze strany prázdný slot! Já ji tam v té hospodě vytratila, sakra!
doplněno 17.01.14 01:01:(Slot je pod krytem, Hope, a z druhé strany - vedle 4). Tak děkuju, že jste mě aspoň navedli, zkusím si tam zavolat, nebo se tam jít ještě podívat, ale je to teda už těch pár dní - jestli denně uklízej, tak je to v pytli. No nic... Jsou horší věci a aspoň že funguje. Děkuju, rádcové!
doplněno 17.01.14 01:03:Ju, Hope, je to ten slot - a nic v něm
Tak snad doufat v nalazení karty...
Také jsme byli v hsopodě bylo přípítek vodkou a jedná půlka šplouchla na telefon...
Tel se kuchlej sušil na topení a karta žuchla asi na zem...
Po dvou dnech, karta byla našla ji hospodská úklízející která dokonce věděla že karty MSPRD patří do soňáků
Zdravím, Hangáre!
Nenašla se Volala jsem dnes do pizzerie, kde jsme byly s tou kamarádkou na obědě, leč b-žel (tady správně, ale pro mě b-žel) každý den pilně vymetaj a uklízej, karta fuč... Ještě se mi tam šli dívat, pod lavici, jestli nááááhodou, ale ne
Ale jsou horší věci na světě...
PS: Světe div se, pračka stále funguje, pere, nevybuchla...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.