Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám takovou otázku. Lze nahrát na Facebook fotky z iPhonu tak, aby se na Facebook nahrály ty fotky už i s místem pořízení, které zaznamenal iPhone? Nějak mi to nejde a nejde mi do hlavy, že by se to automaticky nedalo udělat.. Předem díky
stačí vložit foto pře uložením ještě v šedé nabídce kliknout "nafukovací balon" ten dohodí GPS pozici...
samozřejmě je třeba mít v soukromí povolený přístu FB app k GPS datům...
:D:D
Teď mi to docvaklo... sem ještě na šestce, 7 není stable takže tak a na ipadu ta fb app vypadá jinak.
Ale stačí nahrát foto a jak tam je foto tak tuknout do políčka s textem a dole je opět ona lišta kde na nafuk balon člověk hodi GPS polohu...
Myslím, že jsem asi stupidní, ale nemůžu na to přijít.. :D Mimochodem, ty nahráváš fotky přes FB aplikaci? Já jsem si totiž zvyknul označit fotky v albu a sdílet rovnou na FB - takže do aplikace nelezu. Nicméně i když tam vlezu, tak jediné co vidím, tak že mi to určí polohu, ale tu, kde jsem, tzn., že tu, kde nahrávám fotky. Byl jsem třeba na dovolené řekněme a mám 50 fotek, které mají svá data o poloze, jak to iPhone zaznamenal. No a nerad bych teď ke každé zadával polohu a centrálně jako název jednoho města se mi nechce zadávat. Nevím, jestli přesně oba myslíme to samé... Díky moc
Už to chápu, předtím bylo šptně popsáno...
Tak FB je díky bohu mimo mne... ale pokud člověk pošle pomocí iOS foto na twitter/FB tak se to komprimuje ještě víc než tou aplikací přímo, tudíž je foto nic moc, pak to ještě komprimuje samotný FB...zase hnus a nakonec aby toho nebylo málo tak se to komprimuje při stahovaní do mobilních app ... tak nějak vypadá asi komprimační peklo...
To co chceš ty je využití geolokace uložené v exifu fotky, to je bohužel zavíslé na FB, pokud to neumí použít..vím ae že FB jako takový to maže kvůli zneužití... asi důvod proč to není použito/přiřazeno...
Kdž si hodíš vlastnosti/inspektor fotky tak tam to najdeš... zkus tu fotku stáhnout s FB do kompu a mrkni zda tu geolokaci ještě ve fotce najdeš a máš odpověď...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.