Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Facebook a lokace z iPhone

Od: czernym* odpovědí: 4 změna:

Ahoj, mám takovou otázku. Lze nahrát na Facebook fotky z iPhonu tak, aby se na Facebook nahrály ty fotky už i s místem pořízení, které zaznamenal iPhone? Nějak mi to nejde a nejde mi do hlavy, že by se to automaticky nedalo udělat.. Předem díky :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

stačí vložit foto pře uložením ještě v šedé nabídce kliknout "nafukovací balon" ten dohodí GPS pozici...

samozřejmě je třeba mít v soukromí povolený přístu FB app k GPS datům...

doplněno 17.01.14 17:49:

:D:D

Teď mi to docvaklo... sem ještě na šestce, 7 není stable takže tak a na ipadu ta fb app vypadá jinak.

Ale stačí nahrát foto a jak tam je foto tak tuknout do políčka s textem a dole je opět ona lišta kde na nafuk balon člověk hodi GPS polohu...

czernym*
hodnocení

prosim tě, používáš iOS7? Nikde to tam nevidím.. ale GPS data k FB povolený mám :)

czernym*
hodnocení

Myslím, že jsem asi stupidní, ale nemůžu na to přijít.. :D Mimochodem, ty nahráváš fotky přes FB aplikaci? Já jsem si totiž zvyknul označit fotky v albu a sdílet rovnou na FB - takže do aplikace nelezu. Nicméně i když tam vlezu, tak jediné co vidím, tak že mi to určí polohu, ale tu, kde jsem, tzn., že tu, kde nahrávám fotky. Byl jsem třeba na dovolené řekněme a mám 50 fotek, které mají svá data o poloze, jak to iPhone zaznamenal. No a nerad bych teď ke každé zadával polohu a centrálně jako název jednoho města se mi nechce zadávat. Nevím, jestli přesně oba myslíme to samé... Díky moc :)

Už to chápu, předtím bylo šptně popsáno...

Tak FB je díky bohu mimo mne... ale pokud člověk pošle pomocí iOS foto na twitter/FB tak se to komprimuje ještě víc než tou aplikací přímo, tudíž je foto nic moc, pak to ještě komprimuje samotný FB...zase hnus a nakonec aby toho nebylo málo tak se to komprimuje při stahovaní do mobilních app ... tak nějak vypadá asi komprimační peklo...

To co chceš ty je využití geolokace uložené v exifu fotky, to je bohužel zavíslé na FB, pokud to neumí použít..vím ae že FB jako takový to maže kvůli zneužití... asi důvod proč to není použito/přiřazeno...

Kdž si hodíš vlastnosti/inspektor fotky tak tam to najdeš... zkus tu fotku stáhnout s FB do kompu a mrkni zda tu geolokaci ještě ve fotce najdeš a máš odpověď...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]