Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přímé propojení satelitu a TV?

Od: kety® odpovědí: 6 změna:

Ahoj,koupila jsem si LCD Samsung,mám satelit Humax a chtěla bych ho zapojit na přímo do Tv bez použití recieveru-tedy příjímače satelitu,jde to takto udělat? nebo ten sat.příjímač tam musí být.Samozřejmě Tv má dig i anal.tuner.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

19.10.08 01:14
hodnocení

0x

Musí

hodnocení

A proč tam musí být,?

Protože nemá DVB-S tuner, má patrně jen analogový a DVB-T.

hodnocení

Aha,to znamená tuner na příjem signálu ze satelitu,to Tv nemá ,to je pravda,štvou mě právě 2 ovladače,jeden na tv a druhý na rec.od satelitu,tak to s tím asi nic neudělám ,díky za odpověd.

doplněno 19.10.08 11:49:

Ještě něco,mají vůbec některé Tv tuner dvb-s?

To by mohl přeci vyřešit jeden"univerzální"dálkový ovladač. Pokud bude podporovat tvoji značku zařízení, viděl bych to pro tebe jako schůdné řešení.

Nějaké televize s DVB-S jsou je jich ale žalostně málo(to si nevybíráš televizi ale tuner protože na výběr opravdu mít nebudeš)pak je taky problém aby ta TV měla CI šachtu na dekodér.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]