Nejste přihlášen/a.
Ahoj,koupila jsem si LCD Samsung,mám satelit Humax a chtěla bych ho zapojit na přímo do Tv bez použití recieveru-tedy příjímače satelitu,jde to takto udělat? nebo ten sat.příjímač tam musí být.Samozřejmě Tv má dig i anal.tuner.
Aha,to znamená tuner na příjem signálu ze satelitu,to Tv nemá ,to je pravda,štvou mě právě 2 ovladače,jeden na tv a druhý na rec.od satelitu,tak to s tím asi nic neudělám ,díky za odpověd.
doplněno 19.10.08 11:49:Ještě něco,mají vůbec některé Tv tuner dvb-s?
To by mohl přeci vyřešit jeden"univerzální"dálkový ovladač. Pokud bude podporovat tvoji značku zařízení, viděl bych to pro tebe jako schůdné řešení.
Nějaké televize s DVB-S jsou je jich ale žalostně málo(to si nevybíráš televizi ale tuner protože na výběr opravdu mít nebudeš)pak je taky problém aby ta TV měla CI šachtu na dekodér.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.