Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, získala jsem tento telefon s tímto SW. Bohužel si nejsem schopná stáhnout žádnout aplikaci či hru. Kamarádka má android a ikonku google play, je to stejné? Můžete mi prosím poradit, co s tím? Děkuji, Magda
Když dám účty a synchronizace tak tam žádný účet nemám a když dám "přidat účet" vyskočí mi přihlášení do účtu Exchange. Můžeš mi prosím zaslat odkaz na ten gapps?
Jo, jo jestli nemáte v hlavím nemu g. apps tak si je musíte doinstalovat. Ono v těch CM, to zpravidla není... také jsem jich pár odzkoušel, a shodou náhod mám stejný telefon jak vy. Ty g. apps se instalují tak, že trojhmatem se dostanete do zavaděče/menu a naistalujete(spíš doinstalujete...) je jako systém...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.