Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ZTE BLADE cyanogenmod 7 - stahování aplikací

Od: magda7 odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer, získala jsem tento telefon s tímto SW. Bohužel si nejsem schopná stáhnout žádnout aplikaci či hru. Kamarádka má android a ikonku google play, je to stejné? Můžete mi prosím poradit, co s tím? Děkuji, Magda

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

2x

Je v telefonu nastavený účet Google?

Když Vám to nejde, co to píše?

hodnocení

2x
Asi tam nebude doinstalovan gapps, kouknete zda mate v nastaveni moznost prihlaseni do gmailu, pokud ne, tak kouknete na navod, jak nainstalovat doplnek gapps.

magda7
hodnocení

Když dám účty a synchronizace tak tam žádný účet nemám a když dám "přidat účet" vyskočí mi přihlášení do účtu Exchange. Můžeš mi prosím zaslat odkaz na ten gapps?

zajixxx*

Jo, jo jestli nemáte v hlavím nemu g. apps tak si je musíte doinstalovat. Ono v těch CM, to zpravidla není... také jsem jich pár odzkoušel, a shodou náhod mám stejný telefon jak vy. Ty g. apps se instalují tak, že trojhmatem se dostanete do zavaděče/menu a naistalujete(spíš doinstalujete...) je jako systém...

magda7
hodnocení

Děkuji vám všem, bylo to přesně tak, jak píšete. Doinstalováno a už stahuju :) M.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]