Nejste přihlášen/a.
Zdravim, tedka mi prisla nabidka od o2, na 3 mesice mobilniho internetu zdarma... Na webu se o tom mluvi zde: cz.o2.com/...
Myslite ze kdyz si to aktivuju, ze to za ty 3 mesice muzu zrusit? At nic neplatim?
Vlku jseš optimista. Podepíšeš smlouvu minimálně na rok, možná i na dva. Nic nejni zadarmo.
doplněno 19.10.08 08:36:Již nikdy více o2. Vlastní zkušenost.
Ano, lze to po třech měsících bez problémů deaktivovat. Ostatně takhle fungují i jiné služby (např. připojení na internet přes GPRS pro Go karty) Vtip je v tom, že na tři měsíce zdarma to lze na telefonní číslo aktivovat pouze jednou. O2 zkrátka počítá s tím, že po třech měsících si na to lidi zvyknou natolik, že si to budou ochotní dále platit
dodám moji zkušenost s UPC... 6 měsíců za 1,-, super nabídka. Když jsem chtěl tuto akci vypovědět 5. měsíc (výpovědní lhůta měsíc), tak mi řekli, že ji nemůžu vypovědět v době 6-ti měsíců od zřízení... tedy musím alespoň jeden měsíc zaplatit (měsíční poplatek byl velmi vysoký)... takže opatrně
PS: dobře to dopadlo, akci prodloužili o dalších 6 měsíců a v 6. měsíci jsem to nechal zrušit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.