Nejste přihlášen/a.
Mám Samsung galaxy s3 mini a dnes ráno bylo vše OK, než jsem vyšel ze školy tak jsem se kouknul kolik je hodin telefon byl v normálu. Přijdu na nádraží a rozsvítím telefon a ten mě vybízí k výběru jazyka. Telefon sám od sebe provedl hard reset. Nevíte někdo co by mohla být příčina? Zatím se to stalo pouze jednou. Do telefonu jsem nezasahoval. Díky
0x
tiez ho mam a zatial nic take sa nestalo..ake blokovanie klavesnice pouzivas? ked sltacis bocne tlacitko na mobile tak ti ponukne vypnut restartovat a pod..nedal si omylom restart mobilu? Alebo si skus pozriet ci nemas v telefone nejaku aplikaciu..je dost takych ktore zamrzaju anespravne pracuju a potom si android moze vyvolat tento reset, aby nedoslo k poskodeniu zariadenia..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.