Nejste přihlášen/a.
Ahoj, neznáte někdo nějaký program na skrytí složek. Mám externí HDD a ten pujčuju, ale mám tam i svoje data zálohované, které nechci, aby se mi v tom někdo hrabal nebo to viděl. Př- foto a podob... . Dnes jsem si jeden stáhl nějaký program, ale byl v angličtině, tak jsem skoušel tam různe možnosti a najednou dany soubor zmizel a nešel vidět, když jsem program spustil tak to napsalo anglicky, že je spuštěný, ale nenašel jsem ho. Nanestěstí jsem ho odistaloval a už to bylo jako předtím. Tak nějaký Váš program, který máte odskoušený jestli mi sem napíšete. Předem děkuju za jakékoliv odpovědi.
nejlepší je citlivá data zabalit do raru a zaheslovat.. bez komprese to zabere pár minut v závislosti na velikosti dat
jo tak to bude.. nepočítal jsem s takovou velikostí takže jinak bohužel neporadim
doplněno 13.01.14 15:39:no a nebo jak píše hop.. zabal všechno co potřebuješ a pak si zase jen rozbal co potřebuješ.. to tu dobu extrakce dost zkrátí
Nějaký čas to určitě potrvá, ale samozřejmě můžete extrahovat jen konkrétní soubor, s kterým potřebujete pracovat a po změně ho přidat do stávajícího archivu.
Jak píše "hop", TrueCrypt je fajn, používám. Má jedinou nevýhodu (výhodu?) - zašifrovaná složka jde otevřít jen na PC, kde je True Crypt nainstalován, takže když se budete chtít pochlubit jinde,musíte program stahnout i tam. Celkem pochopitelný návod je tady itblogcek.artega.cz/...
doplněno 13.01.14 16:11:Zepe sorry - píšu pomalu
Přehlédl jste patrně, že upozorňuji i na portable verzi, která se nemusí instalovat a lze ji mít uloženou na nezaheslované části externího disku nebo flashky !
mimibazar.cz/... lepsí a popis hold se nikdo nesmi trefit klikem na misto kde je schovaná ![]()
ale zase pokud bude hledat složku např. přes dokumenty tak ji hned najde.. schovaná bude jen na ploše.. sám jsem nato jednou doplatil
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.