Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výdrž baterie Huawei P6

Od: olaf71* odpovědí: 5 změna:

tak jsem si po nějaké době udělal "radost" a koupil si nový telefon. zalíbil se mi Huawei P6 a šel do něj. zajímá m, proč baterie vydrží jen pár hodin. za včerejší den jsem ho nabíjel dvakrát na 100% a večer, než jsem šel spát (cca.22hod), tak byl potřetí max.nabitý a ráno v 5hod. totálně vybitý a to byl nastaven režim spánku. vypnutá wifi atd. dá se předpokládt, že se telefon srovná, nebo je něco špatně?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

jak ho moc zatezujete? Pokud wifi , hry , net , tak ano vydrzi par hodin a baterka umre , u toho mobilu to v recenzich hodne lidi odsuzuje...

olaf71*
hodnocení

hry vůbec. mám ho dva dny. jak jsem psal, vybil se za noc spánku z max. nabití do nuly

hodnocení

0x

Zkontrolujte si u využití baterie, jestli skutečně přechází do režimu zpánku. Dále jestli vypínáte Wifi, BT, GPS..

Je to jeden z důvodů. proč nemiluji Android. Občas nějaký proces znemožní founu usnout a baterka je pak pryč za pár hodin.

hodnocení

0x
Pokud to nežere nějaká konkrétní aplikace (viz využití baterie) viděl bych to na reklamaci. Mně u Huawei ubyde přes noc max 5% a to když zapomenut vypnout WiFi.
Jinak mi při běžném používání (hudba, internet, hovory) vydrží dva dny

hodnocení

0x

tak to urcite chyba , vypada to na SW , mobil spi a nemuze se vybit. Kontrola co pise vyuziti baterie , muze to delat chyba synchronizace dat s gmailem , nebo wifi , naka appka ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]