Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak převést magnetofonové nahrávky do PC

Od: chuckie182 odpovědí: 3 změna:

Čus všici,potřeboval bych poradit ohledně kotoučového magneťáku. Moc rád bych totiž přetáhl obsahy starých kotoučů do PC. Chybí mi k tomu však nějaký kabel, který by mi to umožnil. Buďto přechodka z výstupu na sluchátka na Jacka, nebo nějaké jiné řešení, třeba i složité, např.: rozebrat a přepojit uvnitř, ale sám bez rady a pomoci si netroufnu. Dík za každou dobrou radu. Jo abych nezapoměl, je to magnetofon Tesla, předposlední, který byl vyroben... Dík

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

4x

Pro propojení magnetofonu,ale i gramofonu a jiných elektroakustických výrobků,použij propojovací šňůru-kabel- na jednom konci s pětikolíkovou koncovkou a na druhé straně 3,5 mm stereo Jack.Viz foto.Propojovací kabel musí být stíněný.
JABRAKA

Jak převést magnetofonové nahrávky do PC
jabraka*

ještě druhý obrázek

JB

Jak převést magnetofonové nahrávky do PC #2

jambus*
hodnocení

3x

Píšeš že předposlední,tak předpokládám ,že už asi stereo.Já to nedávno pořešil jednoduše: za pomocí repro konektoru a jacku 3,5 jsem propojil výstup s kotoučáku na bedny s vstupem v PC s externího zdroje.Pak sem si musel pohrát s vyvážením vstupního a výstupního zvuku. A pohoda.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]