Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je potřeba set-top-box?

Od: google* odpovědí: 10 změna:

Zdravím,

dostali jsme od tchána tuto TV ( samsung.com/...) a tvrdí mi, že není potřeba připojovat set-top-box, může mi někdo říct, zda tomu opravdu tak je nebo není?

Má to: Tuner DVB - T / C DTV, Analogový tuner, CI+ (1,3)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

0x

Sep-top-box není potřeba ;)

google*
hodnocení

Ještě když dám automaticky hledat programy, tak mi to nic nenajde. :(

hodnocení

0x

No pokud nemáte satelit tak set top box nepotřebujete.

hop®
hodnocení

0x
STB budete potrebovat v pripade prijmu sateliu nebo nektere kabelove TV. Na bezny prijem pozemniho vysilani z anteny nikoli.
luke237
Na kazde kabelovce na tom pujdou naladit nekodovane programy, ktere mam musi byt ze zakona.
google*
hodnocení

TV je připojena jen do elektriky, potřebuji ještě nějaký zdroj nebo si to najde samo?

hop®
Potrebujete samozrejme zdroj signalu! Pripojte antenu a z menu spustte automaticke vyhledavani kanalu.
google*
hodnocení

Už to frčí, paráda! Díky... až teď mě to docvaklo :)

hodnocení

0x

No ještě bych tam zapojil nějakou anténu, či drát z kabelovky. Z něčeho ta televize musí ten signál získat...

deltomi*
hodnocení

0x

Ahoj, je to trochu jinak než jak ti tu tvrdí ostatní ačkoliv pravdu mají také. Jde o poskytovatele televizního signálu. Pokud máš UPC nebo nějakou podobnou alternativu, tak ti si ke svým službám dávají své set-top boxy hlavně kvůli šifrování signálu. Je super, že ta televize má CI+ slot, protože to je brána k tomu, abys ten set-top box skutečné nepotřeboval. U UPC to funguje takto, koupíš do CI+ slotu modul (cca 1500) nebo modul pro kartu, zajdeš s ním do UPC a oni ti do něj nahrají údaje pro dešifrování tvých kanálů (náhrada satelitní karty) popř. ti vydají dešifrovací kartu. V této chvíli ti stačí z obvodu vyhodit set-top box a interní DVB-T v televizi už by si měl všechno přechroupat, protože má údaje pro to, jak to udělat. Jinak pro veřejné programy skutečně není potřeba nic krom nějaké alespoň pokojové antény.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]