Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaky vybrat telefon?

Od: nixii odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jestli byste mi mohli doporučit mobilní telefon. Potrebuji co nejdelší výdrž baterie, slot na sd kartu (na mp3, takže i velká vnitřní paměť by šla) a internetový prohlížeč. Uvažoval jsem o nokii 3310, ale ta umi az moc malo, napada vas neco?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nokia 3310 a chcete internetový prohlížeč a paměť na MP3 *smich* je pravda že výdrž splní

doplněno 12.01.14 18:01:

mobilni-telefony.heureka./...

daniell*
hodnocení

0x

teď nevím o co jde ale to je legrace ne s tou 3310?

doplněno 12.01.14 18:12:

3310 .. to je v dnešní době jako si přidělat na auto čtveraté kamené kolo ...

nixii
hodnocení

3310 nema jack a paměť a prohlížeč...
zajixxx*

3310 nemá krom výdrže nic z toho co jste vzpomínal.

olaf71*
hodnocení

0x

pro jistotu nedoporučuji Huawei P6. baterie mi vydrží 4 hodiny a to na něj nesahám :-D

budu ho muset trochu poladit

karlinka82
hodnocení

0x

Dobrý večer, zkuste se podívat na mobilní telefon Nokia 206, maminka si jí moc chválí, ona měla předtím takovou tu stoletou černobílou Nokiu, ale už jí tam baterie nevydržela a klávesnice vynechávala...

Zdravím Karla :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]