Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidi, rozhodl jsem se že jsi bych jsi koupíl vrtulník. Ale na začátek bych nechtěl kupovat nějaký drahý jelikož se bojím že bych ho rozbil (jsem úplný začátečník). No a dnes jsem si všiml, že u nás v Lidlu mají vrtulní za poměrně přijatelnou cenu 599 Kč. A tak se chci zeptat na vaše názory na tento produkt. Jestli to do začátku stačí... Jinak zajímalo by mě jestli se pohybuje všemi směry tím mám na mysli dopředu, dozadu, nahoru, dolů, doprava a doleva. A ještě z jaké materiálu to je (předpokládám, že plast)
Děkuji za odpovědi
Raski
Asi před 3 roky jsem v Lidlu tento vrtulník koupila pro vnuky. Pro velký úspěch a z obavy, že se časem pokazí, jsem asi po roce koupila druhý. Kluci jsou z nich nadšení.
Já a 5letý vnuk ovládáme nahoru a dolů, syn a zeť i do stran, jestli to umí i dozadu, nevybavím si.
Zřejmě je to poměrně odolné, nechtěných pádů a jiných karambolů to přežilo bez úhony mnoho. Materiál - kov je poznat i přes obal, to barevné je tvrdý plast.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.