Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kvalitní tablet ke studiu

Od: kajukova* odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, hledám kvalitní tablet ke studiu ( psaní výpisků z hodin, tvorba prezentací...) a zároveň na zabavu ( brouzdání na internetu, pouštění videí, photoshop...). Rozmýšlím se nad tablety Apple Air, Lenovo Miix 2 8, popřípadě Lenovo Yoga. Netuším, který si koupit, proto Vás žádám o radu, který by nejvíce splňoval výše uvedené informace anebo mám zvolit úplně jiný tablet?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

greenbull*
hodnocení

1x

Já bych vám doporučil rozhodně notebook. Jako tablet na psaní výpisků? Tvorbu? Tablet je podle mě akorát na konzumování obsahu. Takže buď notebook. Nebo Asus Transformer a jemu podobné tablety které mají klávesnici ale s dospělím systémem a pc procesorem. Žádny ARM a podobné. Ale reději bych šel do toho notesu jestli přístroj chcete předevšm na práci.

doplněno 12.01.14 13:29:

*Dospělým

jakoola*
hodnocení

0x

Dcera má tento: sunnysoft.cz/...

Pero na barevné poznámky přímo do ofocené tabule je naprostá bomba .je tedy dražší , ale úměrně kvalitě.

naihonn*

No, to už je něco. A ře se k tomuhle dá pořídit ještě i TV tuner, to bych nečekal. Ale ta cena, to je taky síla.

hodnocení

0x

Taky si moc nedokážu představit něco tvořit na tabletu... Prezentace? Nebo photoshop, ten snad ani na tablet neexistuje. A psát na tom, to je taky utrpení a nikdy na tom nebudete psát jako na notebooku.

Kdybych měl tedy vybrat z výše uvedených, tak Lenovo Yoga - ultrabook s Windows 8. Tím Apple Air jste myslel MacBook nebo iPad? Ten MacBook by taky mohl být.

kajukova*
hodnocení

Notebook již mám - ultrabook HP Envy a je velice nepraktické ho tahat na přednášky. Tvorba prezentací na tabletu je dle mého názoru možná, jelikož tablety od Lenova mají Microsoft Office. Apple Air jsem měla na mmysli IPad.

To je těžké když si někdo koupí notebook velký jak hovado :-D

Pokud si chci koupit něco co budu někam tahat tak rozhodně něco menšího nebo rovnou netbook. S tabletem to asi opravdu nebude úplně ono.

hodnocení

0x

To že někdo něco nezná neznamená že to není...

itunes.apple.com/...

itunes.apple.com/...

Doporučím zjistit si kde nejbíže máte prodejnu apple premium resler(qstore,istore etc...) a tam si tu free verzi adobe photshopu vyzkoušet...viděl jsem to, je to propracované ale nevím... pár lidí na tom pracuje ale to jsou lidičkové většinou ve státech...

Jinak pokud už bude u toho zkoušení doporučím se podívat na Macbookair 11"a 13"výdrž 10-15 hodin v nějakém offfice je úžasná a ta váha...člověk o tom ani neví...

Jak už psal bmbx koupit si 15 a řešit nepřenositelnost je dost divné... to je spíš stolní stroj na občásné přenášení...

doplněno 13.01.14 17:08:

Škoda chybějícícho mechanizmu pro hlášení httpS apod. chyb..

Popř. někdo ze syslů s technickou znalostí...

Jinač omluva, spousta webů má "upozornění"na úpravy...i když zde to tak trochu frčí vše za chodu...

výtka
Upozornění od administrátora 13. 01. 2014 06:09:53
byl problém v tom httpS... opraveno, příště volte jiný způsob "upozornění" na problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]