Nejste přihlášen/a.
Já bych vám doporučil rozhodně notebook. Jako tablet na psaní výpisků? Tvorbu? Tablet je podle mě akorát na konzumování obsahu. Takže buď notebook. Nebo Asus Transformer a jemu podobné tablety které mají klávesnici ale s dospělím systémem a pc procesorem. Žádny ARM a podobné. Ale reději bych šel do toho notesu jestli přístroj chcete předevšm na práci.
doplněno 12.01.14 13:29:*Dospělým
Dcera má tento: sunnysoft.cz/...
Pero na barevné poznámky přímo do ofocené tabule je naprostá bomba .je tedy dražší , ale úměrně kvalitě.
Taky si moc nedokážu představit něco tvořit na tabletu... Prezentace? Nebo photoshop, ten snad ani na tablet neexistuje. A psát na tom, to je taky utrpení a nikdy na tom nebudete psát jako na notebooku.
Kdybych měl tedy vybrat z výše uvedených, tak Lenovo Yoga - ultrabook s Windows 8. Tím Apple Air jste myslel MacBook nebo iPad? Ten MacBook by taky mohl být.
To je těžké když si někdo koupí notebook velký jak hovado
Pokud si chci koupit něco co budu někam tahat tak rozhodně něco menšího nebo rovnou netbook. S tabletem to asi opravdu nebude úplně ono.
To že někdo něco nezná neznamená že to není...
Doporučím zjistit si kde nejbíže máte prodejnu apple premium resler(qstore,istore etc...) a tam si tu free verzi adobe photshopu vyzkoušet...viděl jsem to, je to propracované ale nevím... pár lidí na tom pracuje ale to jsou lidičkové většinou ve státech...
Jinak pokud už bude u toho zkoušení doporučím se podívat na Macbookair 11"a 13"výdrž 10-15 hodin v nějakém offfice je úžasná a ta váha...člověk o tom ani neví...
Jak už psal bmbx koupit si 15 a řešit nepřenositelnost je dost divné... to je spíš stolní stroj na občásné přenášení...
doplněno 13.01.14 17:08:Škoda chybějícícho mechanizmu pro hlášení httpS apod. chyb..
Popř. někdo ze syslů s technickou znalostí...
Jinač omluva, spousta webů má "upozornění"na úpravy...i když zde to tak trochu frčí vše za chodu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.