Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chytrá Tv wifi

Od: jaji odpovědí: 4 změna:

Chci se zeptat mam smasung Tv s internetem a chci ji připojit pomocí wifi musím tam použít originál wifi příjmač datart.cz/...

nebo to půjdu i s normálním např. alza.cz/...

Díky za opověď

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

TV by neměla mít problém s jakýmkoli wi-fi routerem. Ale při připojování TV na internet si myslím dvojnásob platí, že drát je drát.

souhlas,kabel je kabel!

tato vifi stejně nebude fungovat, musíte bud origo, ale u nás je předražená!

pak je ješte vifina kompatibilní HAMA taky je nebo byla v Datartu myslím za polovic cenu, ale i ta origo wifina haprovala a to mám router cca 7m od smartTV

zde je ta HAMA - datart.cz/...

jaji
hodnocení

Moc děkuji za odpověď

tomasek*
hodnocení

0x

Ještě se podívejte, v jaké cenové relaci je TV se zabudovanou wi-fi. My takovou máme (taktéž Samsung) a nemůžu si stěžovat. Záleží, kde máte router a kde bude TV (my to máme v jedné místnosti, takže se signálem žádný problém). Jinak před výběrem TV jsem řešil i TV s možností wi-fi adaptéru a co jsem tam na netu zjistil, tak neoriginální wi-fi adaptéry nefungují (jinak by Samsung na tom svém originálním moc nevydělal)...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]