Nejste přihlášen/a.
Chci se zeptat mam smasung Tv s internetem a chci ji připojit pomocí wifi musím tam použít originál wifi příjmač datart.cz/...
nebo to půjdu i s normálním např. alza.cz/...
Díky za opověď
TV by neměla mít problém s jakýmkoli wi-fi routerem. Ale při připojování TV na internet si myslím dvojnásob platí, že drát je drát.
souhlas,kabel je kabel!
tato vifi stejně nebude fungovat, musíte bud origo, ale u nás je předražená!
pak je ješte vifina kompatibilní HAMA taky je nebo byla v Datartu myslím za polovic cenu, ale i ta origo wifina haprovala a to mám router cca 7m od smartTV
zde je ta HAMA - datart.cz/...
Ještě se podívejte, v jaké cenové relaci je TV se zabudovanou wi-fi. My takovou máme (taktéž Samsung) a nemůžu si stěžovat. Záleží, kde máte router a kde bude TV (my to máme v jedné místnosti, takže se signálem žádný problém). Jinak před výběrem TV jsem řešil i TV s možností wi-fi adaptéru a co jsem tam na netu zjistil, tak neoriginální wi-fi adaptéry nefungují (jinak by Samsung na tom svém originálním moc nevydělal)...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.