Nejste přihlášen/a.
Kamarádka dostala na vánoce mobil od neznámé značky, je poměrem cena - výkon opravdu dobrý. Tak jsem uvažovala, že bych si od té značky také koupila mobil (jiný), ale když jsem se jí o tom zmínila, byla na mě naštvaná, že bez ní bych tu značku neobjevila ... Tak se chci zeptat jestli si ho mám pořídit (mobil je opravdu dobrý a i hodně levný..), ale je to moje nejlepší kamarádka :
Pokud je to skutečně kamarádka, měla by být ráda, že Vám dala tip na tlf. který se Vám zamlouvá též. Pokud má problém s tím, že byste měla stejný, pak je nepřejícná a není to kamarádka.Vy si můžete koupit tlf. jaký chcete a nepotřebujete k tomu svolení své kamarádky...
Možná jsem nechápavý, ale přece si každý může koupit takový mobil, jaký se mu líbí, či na jaký má, ne? Vaše kamarádka jej Vám přece nezaplatí ! A tím, že si- příkladně ona koupí LG, tak to přece neznamená, že si LG už nemůže koupit nikdo další v okruhu 15km. Připadá mi to tedy dost pubertální, to jednání Vaší kámošky...
O jaký telefon jde? Možná Vám poradíme ještě lepší nebo podobný, aby kamarádka nežárlila (v případě že bude lepší, bude závidět zase ona) ![]()
Smím se zeptat kde jsi ho kupovala .. nějaký obchod s českou distribucí?
doplněno 12.01.14 12:44:oprava.. *kupoval :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.