Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu, toho člověka, který má s tímto přístr. skušenost. Před rokem jsem měla normálně satelit, ale jak se sloučili, tak mě to skončilo. A teď bych musela znovu koupit kartu a aktivovat jí. To mě říkali i v prodejně. Stojí to 700 kč. Ale každé zařízení to nevezme, tak se chci zeptat, abych pak doma jen, třeba nekoukala a nebyla z toho paf. Nemám peníze nazbyt, tak prosím poraďte. Typ vám píši. Jde mě o to, aby to pak normálně fungovalo. Děkuji moc. ALLBOX - AL- 3200CR.
nešlo by si jí od někoho známého půjčit? já jsem kartu výměna vložil do dvou zařízení a vše OK. třeba Vám zde někdo pomůže. odkud jste?
tady je také nějaká odpověď, ale nějak tomu nevěřím. sám mám starý dekod.modul Cryptoworks bez Irdeto, kartu výměna irdeto a pořád vše funguje. satelitni-prijimace.heure/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.