Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tiskárna Canon nebo Epson?

Od: nochiola* odpovědí: 4 změna:
poradte mi prosím jaká značka tiskárny je lepší zda Canon či Epson.
děkuju moc

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomh*
hodnocení

2x

Rozhodně Canon. Epsni mají šílené náklady na tisk..

hodnocení

0x

pokud se bavíme o inkoustové tiskárně, tak rozhodně Canon - ideálně s jednotlivými inkousty, sice dražší na koupi, ale náklady na tisk jsou pak minimální... nebudete přemýšlet jestli vytisknout nebo raději ne ;)

hodnocení

0x

S Epsonem zkušenost nemám, ale Canon mi slouží dlouho a dobře.

prskac1*
hodnocení

0x

Ahoj, rozhodně doporučuji CANON. Epson tiskárny jsou také velice výborné, ale jak už jsem zde psal ohledně cartrigi do tiskáren Epson je s nima problém co se týče plnění REFIL-SADAMI.. U CANON tiskárny není problém cartrigi naplnit, a po vložení do tiskárny zadat tiskárně ať ji bere jako novou a vesele tiskneš. U tiskren EPSON je tento postup trochu složitější.. Takže ať se rozhodneš dle tvého úsudku tak hlavně ať slouží.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]