Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Černá obrazovka proč?

Od: eliska* odpovědí: 2 změna:

Ahoj, mám nový tablet od vánoc (dps dream 7) a dneska ráno jsem na něm normálně hrála hry, ale už byl teplý tak jsem ho zamkla a nechala vychladnout... Chvíli si čtu knížku asi 10 min. a potom nešel zapnout.Dala jsem ho do nabíječky jestli to nepůjde, ale příjde mi že se to nenabíjí prostě jen černá obrazovka!ani to nenaskočí po restartování se to normálně zapíná, ale když tam běhá nápis ANDROID tesně před načtením to zase zčerná prosím poradte!

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Reklamace.

zajixxx*

No nic... zkuste ještě vytáhnout paměťovou kartu, jestli ji tedy má. Nechte pár hodin na nabíječce, a pak jej zkuste zapnout. Když se to nepovede nelaborujte - dejte to k reklamaci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]