Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Satelitní televize

Od: brok* odpovědí: 4 změna:

Na kterém satelitu Astra běží čs televize?Jak jí naladit.

doplněno 11.01.14 10:56:

Kartu na dekodování mám, Program byl naladěný. Ale podařilo se mi usnout na ovladači. A celé se to rozladilo Nyní v seznamu na všech třech satelitech ASRA čs programy nemohu najít.

doplněno 11.01.14 13:23:

Anténa se naepohnula ale rejsívr jsem lehnutím na ovladač rozladil Všechny Německé programy ze tří pozic Astry jdou jen ta česká telka trucuje.

doplněno 13.01.14 07:03:

Mám rejsívr Opticum multiroom black Naladil jsem tři pozice sat. Astra Německé stanicemi jdou. Jen ten český se nechce v seznamu příjmaných stanic oběvit.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jofa*
hodnocení

0x

Jak jí naladit? Na sat. přijimači či tv s tunerem DVB-S/S2 podle manuálu. Frekvence tady:

parabola.cz/...

fribble*
hodnocení

0x

Ale volných (neplacených) programů je hodně málo. A kódované naladíte jen se sat. přijímačem a kartou jako placené.

hujer123*
hodnocení

0x

Jak máte řešen konvertor? Jeden na pevné parabole, nebo více konvertorů na pevné parabole, nebo konvertor na parabole, která je na motoru? O jaký se jedná satelitní přijímač?

Určitě se vám nepohnula parabola?

doplněno 13.01.14 09:10:

Na pozici 23.5E, o kterou vám zřejmě jde, německých programů zrovna moc není. Jaké konkrétně němce nyní zachytíte?

Můj dojem je, když píšete o třech ze čtyř satelitních pozic, že jste si rozhodil nastavení DiSEqC přepínače, ale stále jste neuvedl, jaké máte zapojení konvertoru.(ů)

kangaroo*
hodnocení

0x

Zkuste nejprve naladit/spustit kanál čt24 ten jde i bez dekodovací karty. Co je to za sat. přijímač?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]