Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Za jakou cenu prodat fotoaparát?

Od: lp2* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, chtěla bych poradit, za jakou cenu můžu prodat ultrazoom Panasonic Lumix FZ28, koupený v roce 2009 za 8300,-Kč.

digimanie.cz/... ix-fz28-o-krok-blize-dokonalosti/2469

Ze začátku jsem s ním fotila spíše vyjímečně, až tak poslední 2 roky (2012-2013) jsem s ním fotila častěji, protože mě focení začalo více bavit. Teď jsem si koupila zrcadlovku a vzhledem k tomu, že ultrazom už nějak nepoužívám, chtěla bych ho prodat, ale vůbec nedokáži odhadnout cenu, za kterou bych ho mohla prodat. Fotoaparát nemá žádnou vadu, vše funguje tak, jak má, nikdy nebyl na opravě.

Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kami95
hodnocení

0x

Prodala bych to přes aukci..nastav nějakou minimální cenu, s jakou se spokojíš a uvidíš, na kolik se to vyšplhá..

lp2*
hodnocení

Když já právě nemám na aukru registraci a navíc vůbec nedokážu odhadnout jaká by mohla být přiměřená cena, když fotoaparát je už používaný, ale pořád je ve skvělém stavu, nějak nemám vůbec přehled kolik teď stojí nové ultrazoomy, ne natož použité :/

jm*
hodnocení

0x

Také bych se přiklonil k aukci, Nebo vložte inzerát a dejte cenu nabídnětě. Kdo nabídne více, tomu to prodejte ale cenu bych viděl mezi 3-4 tis.

lp2*
hodnocení

Cenu nabídněte, cenu dohodou mám uvedenou a stejně mi všichni píší - jakou máte představu o ceně :D

Já bych upřímně byla ráda za ty 3 - 4 000,-Kč, protože fotoaparát je to skvělý, nic mu není, vše funguje jak má, ale přece jen je to už starší fotoaparát, já si teď koupila zrcadlovku a tento už moc nevyužiju. Původně jsem si ho chtěla nechat - co kdyby se náhodou něco zrcadlovce stalo, ať mám na chvíli náhradu, ale zas naco budu doma skladovat fotoaparáty, když s nimi budu fotit minimálně nebo vůbec? ;)

Tady jsou inzeráty z loňského roku kde prodávají tento typ za 3200,- a 3800,-

Nebo tady měsíc starý inzerát, kde za něj chtějí 2200,-

doplněno 11.01.14 07:54:

A na Ebay ho prodávají jako "kup teď"od 120$ do 259$. Nejčastěji 135-170$ což je při 20kč za dolar 2700-3400kč.

lp2*
hodnocení

Díky,

moje představa byla kolem těch 3500,-Kč, i když jsem si říkala, zda to není moc, když už foťák je celkem stařeček, ale zas na kvalitě mu stáří neubere :)

A nějak jsem se zařekla, že pokud bych ho měla prodat pod 2500,-Kč to si ho radši nechám a nebo ho dám mamce.

Zatím co mi psali zájemci, tak by pro ně byla cena ideální kolem 2 000,-Kč, ale to se mi zdá zas málo, tak nevím.

Ale díky za informace :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]