Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych poradit, za jakou cenu můžu prodat ultrazoom Panasonic Lumix FZ28, koupený v roce 2009 za 8300,-Kč.
digimanie.cz/... ix-fz28-o-krok-blize-dokonalosti/2469
Ze začátku jsem s ním fotila spíše vyjímečně, až tak poslední 2 roky (2012-2013) jsem s ním fotila častěji, protože mě focení začalo více bavit. Teď jsem si koupila zrcadlovku a vzhledem k tomu, že ultrazom už nějak nepoužívám, chtěla bych ho prodat, ale vůbec nedokáži odhadnout cenu, za kterou bych ho mohla prodat. Fotoaparát nemá žádnou vadu, vše funguje tak, jak má, nikdy nebyl na opravě.
Děkuji
Prodala bych to přes aukci..nastav nějakou minimální cenu, s jakou se spokojíš a uvidíš, na kolik se to vyšplhá..
Také bych se přiklonil k aukci, Nebo vložte inzerát a dejte cenu nabídnětě. Kdo nabídne více, tomu to prodejte ale cenu bych viděl mezi 3-4 tis.
Cenu nabídněte, cenu dohodou mám uvedenou a stejně mi všichni píší - jakou máte představu o ceně :D
Já bych upřímně byla ráda za ty 3 - 4 000,-Kč, protože fotoaparát je to skvělý, nic mu není, vše funguje jak má, ale přece jen je to už starší fotoaparát, já si teď koupila zrcadlovku a tento už moc nevyužiju. Původně jsem si ho chtěla nechat - co kdyby se náhodou něco zrcadlovce stalo, ať mám na chvíli náhradu, ale zas naco budu doma skladovat fotoaparáty, když s nimi budu fotit minimálně nebo vůbec?
Díky,
moje představa byla kolem těch 3500,-Kč, i když jsem si říkala, zda to není moc, když už foťák je celkem stařeček, ale zas na kvalitě mu stáří neubere
A nějak jsem se zařekla, že pokud bych ho měla prodat pod 2500,-Kč to si ho radši nechám a nebo ho dám mamce.
Zatím co mi psali zájemci, tak by pro ně byla cena ideální kolem 2 000,-Kč, ale to se mi zdá zas málo, tak nevím.
Ale díky za informace
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.