Nejste přihlášen/a.
Ahoj prosim poradte koupil jsem dvd panasonic dvd-blu-ray-prehravace-re/...
mam problem prehravat avi filmy pres usb port filmy jsou avi,divx, a 50% funguji a 50% nefunguji ,pouzivam program format factory .
Přečtěte si hodnocení spotřebitelů na uváděné stránce - nejste sama s tímhle problémem. Pro přehrátí z USB musí být flash naformátovaná na FAT 32, pokud ani pak avi nepřehraje, přežeňte film přes Format Factory - avi do avi. Většinou si to dá říci.
doplněno 10.01.14 17:02:Sorry - nevím proč jsem napsal "sama".
Diky za odpovedi vtip je ze format factory pouzivam mam vyzkouseny snad vsechny dvix,avi konverzi a nic .
fribble:
ve formátování asi problém nebude když něco jde a něco nejde
A tazaterli odpovím asi takto čím značkovější zařízení, tím míń formátů přehraje - bohužel
Osobně mi nefunguje nejčastěji
1. Když má video nepodporované rozlišení.
2. Když obsahuje zvuk AC3.
doplněno 10.01.14 17:48:Napište nám zde parametry, které se zobrazují na ulozto.
Zkusit různým iformačním softwarem rozpitvat parametry souborů které DVD bezpečně přehrává a ty co nepřehrává , tak do formátu těhle parametů překonvertovat.
Rozlišení i zvuk vypadají bezproblémově.Pokud vám nefunguje 50% filmů, tak je to hodně blbý. Přehráváte z USB, nebo DVD. Občas se stává, že DVD špatně čte disky pálené na některých konkrétních PC mechanikách.
Pokud je to opravdu formátem, tak konverze. Používám Tmpgenc, ale není to free. V něm si vyzkoušet jaké konkrétní formáty bere vaše DVD a nefunkční videa zkonvertovat.Free je třeba Mediacoder, ale není moc přívětivý.
doplněno 10.01.14 19:25:Koukám, že polovina těch videí má rozlišení 640x480 a druhá polovina 576x432. Obě jsou to sice běžná rozlišení, ale pokud zjistíte které z nich vašemu DVD nechutná (nemusí to být rozlišením, ale je to poznávací znamení), tak si stahujte jen ty dobré. Pod náhledem videa na ulozto je vpravo tlačítko "parametry", takže video nemusíte stahovat, abyste zjisti, které z nich to je.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.