Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tapeta v mobilu

Od: soody odpovědí: 1 změna:

Zdravíčko,poradili by jste mi jak nastavit spravně tapetu? Můj mobil má rozlišení 960x540 a i když fotku upravím do takovéto obrazovky,stejně mi to nenabízí nastavit si celou fotku,jen mi to nabízí abych roztahl jak velkou čast fotky tam chci,vychazí to maximalně na polovinu.Mam Evolveo XtraPhone 5.3 , android 4.2 ,tak jestli je to u těhlech androidů nějak jinak? Nebo do jakého rozlišení mam fotku upravit? Děkuji :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

lindaf*
hodnocení

0x

zkus zagooglit, treba ja mam samsung galaxy sII a je pro nej primo aplikace na upravovani tapety s nazvem TWCrop ovsem je to jen na SII tak se zkus kouknout...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]