Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
chtěl bych se zeptat, zda někdo neví, jakým způsobem mám navrhnout zesilovače střídavého signálu se zesílením Au = -10 s jedním bipolárním tranzistorem.
Dále mám navrhnout
zapojení neinvertujícího napěťového zesilovače s OZ: Au = 40dB, Rvst = 1Mohm, Rvýst=50ohm.
zapojení invertujícího napěťového zesilovače s OZ: Au=60dB, Rvst=5kohm, Rvýst=50ohm
zapojení zesilovače s OZ, který má nesymetrický vstup a symetrický výstup: Rvst=100kohm, Rvýst -> 0, U2pp = U1pp
napěťový zdroj pro výstupní napětí a proud U2=10V, I2=0 až 0.5A a vstupní napětí U1=13 až 18V. Zepojení se má realizovat pomocí diskrétních prvků a pomocí integrovaných stabilizátorů.
já tomu moc nerozumím, a tak se ptám tady odborníků, kteří mi snad pomůžou
Děkuju za všechny odpovědi
To sis chlapče ukousnul značnou skývu.Já tu mám k dispozici materiály o zesilovačích které skýtají 25 stran strojového textu.Ale k tomu musíš mít ještě konstrukční katalog elektronických součástek,ve kterém najdeš parametry tranzistorů.Pokud je to jen teoretická činnost,nepotřebuješ měřicí techniku.Tady je problém posílat obrázky,takže poslat 5 schemat je nad síly.Když tak mi pošli vnitřní poštou E-mail adresu a pošlu ti je domů.
JABRAKA
Jeden list schemat jsem odeslal včera na tvůj E-mail.Protože jde asi o schránku,odpověz,zda jsi to dostal,já hned pošlu další.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.