Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dvirka od lednicky zanussi vnitrni

Od: tempra* odpovědí: 8 změna:

Ahojky prosim o radu : potrebuji vnitrni dvirka od mrazacku z lednice ZAUSSI 9144 nikde uz je nemaji bot lednice se uz neprodava. Prosim poradte .Dekuji za odpovedi:

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

0x

jestli si ve středu vzpomenu, tak se zeptám servisáka, jestli o něčem neví, resp. by do toho mohla pasovat z jiného modelu.už jsem tu někomu něco sehnal a dokonce i poslal.

tempra*
hodnocení

Je tak to by bylo super:Budu moc rada ,kdyz se mi zeptate. Pisnete cenu pokud budou a ja poslu penizky.

hodnocení

0x

A co se zeptat ve sběrných surovinách, vyhozené lednice jsem u nás viděla,určtě budou v každé sběrně,aspoň si to myslím. :)

olaf71*

tak to by byla veeeelká náhoda. nikdy jsem takovou lednici (myslím velikostí) u nikoho doma neviděl a kdybych občas nějakou nezahlédl v práci, tak bych řekl, že se ani moc neprodávají

tempra*
hodnocení

dcera je v pronajmu a ta lednice je zabudovana a ji se podaril utrhnout ten zobacek a majitelka bytu to po ni chce vymenit::

olaf71*

nová dvířka by neměla být problém jako náhradní díl, cena cca.600kč. teď zjišťuji, z jakého modelu by byla kompatibilní a pak by se dalo experimentovat s jiným modelem. jestli na to pospícháte, tak to není otázka jednoho dne. přeci jen je taková malá lednice neobvyklá. denně mi jich projde rukama dost,ale takovou minilednici bych si "spletl" s pračkou

tak jsem se podívala na net a musím uznat,že takovou lednici taky neznám :(

tempra*
hodnocení

To zkusim .dekuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]