Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tablet prestigio - nefunkční mikro usb

Od: mh23® odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,máme doma tablet asi půl roku a již potřetí šel na reklamaci.

poprvé nenabíjel - myslím že měnili zákl. desku a usb kabel

podruhé nenajel system - výměna zákl. desky

potřetí nenabíjí - jenže ted je chyba v usb konektoru,ve kterém se vylomila jedna z těch tyčinek. Na reklamaci mi řekli že to pošlou na servis ,ale že je to mechanická vada,kterou jsme způsobili neodborným zasunutím usb nabíječky.

Jak se tomu dá bránit,pokud tablet vrátí zpět bez opravy?

Na obranu jsem jim tvrdil že usb už po týdnu v konektoru nedrží a vypadává,proto že je v něm velká vůle.

A jestliže výdrž tabletu je cca 3 hodiny,tak nabíjení 2x denně není nic nenormálního a tím by měl konektor vydržet 1400 nabíjecích cyklů.

měli jste někdo taky takovou závadu? jak jste ji řešili?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Měl jsem takovou závadu na digitálním fotoaparátu, tam se "vrklal" celý vnitřek v mikroUSB. Po rozebrání jsem zjistil, že konektor byl nedostatečně přiletován k základní desce.

Myslím, že mikro USB je natolik "blbuvzdorné" že nelze jen tak zasunováním a vysunováním USB konektrou rozlámat, navíc po tak krátké době.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]