Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlepší mobil do 8tis

Od: mek95* odpovědí: 11 změna:

Ahoj potřebuju poradit jaký mobil se třeba vám líbí nebo máte? Hodlám si koupit mobil tak mezi 6500-8000Kč :) spíš nějaký ten střed :) a známý značky prosim pouze :) .. (Samsung, Sony, Nokia, HTC, ..)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Huawei Ascend P6

je to zatím jediný mobil , který mě "oslovil" jen při videorecenzi

to se zatím žádnému tlf,který jsem si neošahal,nepodařilo

začínám si na něj sbírat korunky

P.S. jen doufám, že nějaký výrobce nevytáhne další "pecku" :)

Nejlepší mobil do 8tis
daniell*

Huawei je děsná značka .. nejen co se týče mobilů.. od kvality výroby (ta se naštěstí v posledních letech zlepšila) až na kvalitu a poruchovost samotnou (ta je hluboko pod průměrem)

pfpetr*
hodnocení

0x
rozdelil bych to na android a windows . Androidy nechame detem a kouknem na lumii min 620 a vyssi
daniell*

Měl jsem android .. nyní mám Windows Phone 8 a můžu říct že windows je prostě lepší .. neseká se, jede pořád, aplikace nepadají, s mobilem není žádní problém ani při opravdu velkém vytížení nejsou žádné náznaky sekání, krásně plynulé a rychlé prostředí. Všechny aplikace které využiji jsou v tom store ke stažení zdarma a každým dnem se ten počet navyšuje...

jm*
hodnocení

0x

Já mám htc one. Za mě doporučiji tuto značku, protože s ním jsem spokojený.

daniell*

HTC One je dobrý ale těžko ho sežene za 8 000Kč. Každopádně HTC je dobrá značka a za tuhle cenu asi HTC Desire 601

zda je děsný a poruchový to nevím, ale co se týče parametrů, je jdnoznačně ve své třídě na špici, vypadá "vlastně podobně jako ostatní" dobře

uvidíme :)

hodnocení

0x

LG L9 II , nexus 4 - to je android

s wp samsung aktiv s

zajixxx*
hodnocení

0x

Kdo má rád na svém telefonu volnost, vezme andoida. Kdo je nenáročný uživatel, který telefonu moc nerozumí tak si koupí WP, a nemusí se o nic starat...

daniell*

to není pravda "kdo je nenáročný uživatel, který telefonu moc nerozumí tak si koupí WP"většina právě náročných uživatelů přesedlává na WP protože se neseká, nepadá a jede pořád .. osobně mám WP a nemohu si ho vynachválit ačkoli jsem měl proti němu předsudky dnes bych si znovu Android nekoupil, co se týče aplikací je jich méně než na androidu ale jejich i tak dost ,hodně jich je i v češtině, celkem dobrý výběr her a aplikací které opravdu využijete ještě se mi nestalo že by mi tam nějaká aplikace scházela ostatně na to se můžeš podívat tady - windowsphone.com/... (windows phone store) ... os WP je daleko lépe optimalizovaný ani při opravdu velkém zatížení jsem nezaznamenal sebemenší sekání a pořád je rychlý od verze WP8 již tomu systému nelze nic vytknout..

doplněno 05.01.14 16:23:

Windows Phone , si koupí člověk který od telefonu čeká 100% fungování i po půl nebo roce užívání ...

pfpetr*
hodnocení

0x

nokie má tech aplikací spoustu a jen proto že nemá tunu odpadu v nabídce zdarma tak není špatná. To co je potřeba nabízí , dobré aplikace se vyrábí pro oba systémy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]