Nejste přihlášen/a.
Ahoj potřebuju poradit jaký mobil se třeba vám líbí nebo máte? Hodlám si koupit mobil tak mezi 6500-8000Kč spíš nějaký ten střed
a známý značky prosim pouze
.. (Samsung, Sony, Nokia, HTC, ..)
Huawei Ascend P6
je to zatím jediný mobil , který mě "oslovil" jen při videorecenzi
to se zatím žádnému tlf,který jsem si neošahal,nepodařilo
začínám si na něj sbírat korunky
P.S. jen doufám, že nějaký výrobce nevytáhne další "pecku"
Měl jsem android .. nyní mám Windows Phone 8 a můžu říct že windows je prostě lepší .. neseká se, jede pořád, aplikace nepadají, s mobilem není žádní problém ani při opravdu velkém vytížení nejsou žádné náznaky sekání, krásně plynulé a rychlé prostředí. Všechny aplikace které využiji jsou v tom store ke stažení zdarma a každým dnem se ten počet navyšuje...
Kdo má rád na svém telefonu volnost, vezme andoida. Kdo je nenáročný uživatel, který telefonu moc nerozumí tak si koupí WP, a nemusí se o nic starat...
to není pravda "kdo je nenáročný uživatel, který telefonu moc nerozumí tak si koupí WP"většina právě náročných uživatelů přesedlává na WP protože se neseká, nepadá a jede pořád .. osobně mám WP a nemohu si ho vynachválit ačkoli jsem měl proti němu předsudky dnes bych si znovu Android nekoupil, co se týče aplikací je jich méně než na androidu ale jejich i tak dost ,hodně jich je i v češtině, celkem dobrý výběr her a aplikací které opravdu využijete ještě se mi nestalo že by mi tam nějaká aplikace scházela ostatně na to se můžeš podívat tady - windowsphone.com/... (windows phone store) ... os WP je daleko lépe optimalizovaný ani při opravdu velkém zatížení jsem nezaznamenal sebemenší sekání a pořád je rychlý od verze WP8 již tomu systému nelze nic vytknout..
doplněno 05.01.14 16:23:Windows Phone , si koupí člověk který od telefonu čeká 100% fungování i po půl nebo roce užívání ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.