Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Koupil jsem si nový mobil Samsung Galaxy S3 Mini s Android 4.1 Jelly Bean. Hned po startu jsem si stáhl přes Obchod Play nějaké hry a aplikace. Druhý den se mi baterie vybyla fakt rychle, tak jsem se podíval do nastavení na baterii co ji tak žere a byly tam všechny aplikace, co jsem nainstaloval. Zkoušel jsem dát vynucené zastavení, ale nepomohlo. Ty aplikace všechny dohromady žerou baterii celkem na 20%. Nevíte někdo co s tím? Díky za odpověď.
Nevím co tohle každého znervozňuje, chytrý telefon toho má na starosti hodně tak baterka má malou výdrž. Člověk běžně chodí jednou během 24 hodin spát, copak je takový problém v tuto dobu pravidelně dávat mobil nabít?
Dnes používaným akumulátorům nejen že to nevadí, ale naopak prospěje. Pravidelné nabíjení ne zcela vybitého akumulátoru prodlužuje jeho životnost.
doplněno 04.01.14 18:17:kerekes:
to bude tím, že občas, u androida musíš pořád něco dělat, prostě ti to nedá
Já bych to neřešil. Ale jak jsem již psal kamarád ma stejný mobil a má v něm stejně aplikace a baterii mu to nežere.
Taky si pohlídat aby neběžela nějaká aplikace, málokdo ví, že je potřeba z aplikací řádně vypadnout jinak běží dál aniž by o tom byly viditelné známky. A není nic lehčího, než číhnout v nastavení na baterku, tam je jasně a krásně rozepsáno v procentecha graficky co a kolik energie sežralo od posledního zapnutí. Dle toho se pak zařídit a na to se změřit...aplikace, nastvení displeje, zbytečně běžící GPS nebo internet, zbytčně časté synchronizece, bluetooth...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.