Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Sháním narychlo nějaký telefon. Měl by splnovat tyto požadavky :
Displej - Nejméne 4,3
Foták - Přední foťák 1,3mpx, zadní 5mpx s led bleskem
OS - Nejlépe Windows 8, ale i Android 4.1+ mi bude stačit
Cena - Budu ho kupovat použitý a dám do něj maximálně 5000
Toto jsou hlavní požadavky. Na značce mi vůbec nezáleží. Doted jsem měl Huawei Ascend G600, který právě nechci kvůli přednímu foťáku, protože ten je otřesný. Přední foták využívám celkem často, at už na videohovory, nebo focení. Koukal jsem se na Samsung Ativ S, který se mi moc líbí a má super foťák. Měl bych ho za 5000, což si myslím, že je dobrá cena. Prostě od telefonu čekám dobrý foťák, větší displej a rychlý chod systému (proto bych chtěl radši W8).
Děkuji za všechny tipy Telefon budu kupovat u mobil pohotovosti, protože už jsem tam koupil dost telefonů a vždy naprostá spokojenost..
necekej ze predni fotak u mobilu bude neco extra , prave kvuli videohovorum to nemuze mit extra rozliseni a je to spis takova nouzovka ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.