Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
nepřichází mi SMS přesně z jednoho čísla, z ostatních ano. Já i to číslo jsme od O2.
Stalo se to najednou, nic jsem neměnila ani neinstalovala. Na SMS ani nemám nainstalovanou žádnou aplikaci.
Telefon jsem restartovala, vyndala jsem SIM kartu, nic nepomohlo.
Nestalo se to taky někomu? Tuším, že asi budu muset zajít za operátorem, ale předtím se chci informovat, jestli neexistuje něco, co můžu udělat já doma.
Děkuji předem za odpovědi
P.S. A ne, není to pán, který už ztratil zájem. Pán je z nefunkčnosti SMS též rozvrkočen.
V první řadě bych zjistil, v jakém stavu je SMS z pohledu odesílatele (podívat se do Doručených" zpráv), jestli se zakousla v průběhu odesílání nebo doručování. Chyba totiž nemusí být na Vašem přijímači, ale na jeho vysílači, ať i on zkusí restartovat mobila...
doplněno 02.01.14 22:15:Odeslané ano, ale jak přesně vypadá status té SMS v doručenkách? Zpracovává se, nedoručeno?
Vím přesně..když se zeptáte operátorů, řeknou, že máte vadnou sim, ať si ji jdete vyměnit na nejbližší pobočku..nemáte ji v nejbližší době novou? Jinak se to může stát i u jiných čísel, jen o tom nevíte..Jak vyprší odesilateli platnost sms která to blokuje, může jich být i víc, tak se to zase spustí a bude to fungovat..ale může se to kdykoliv stát znovu..operátoři jen dělají chytré a přitom neví..takže bych doporučovala vyměnit někdy kartu ale nebojte se, zřejmě to začne chodit až vprší doba platnosti..pokud není nastaveno v telefonu jinak, je to půl týdne myslím..
Právě naopak, SMS je stará snad jak samy mobily. Určitě vyčkám a kdyby se nic nestalo, tak vyměním SIM kartu, děkuji za odpověď
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.