Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
máme rodinný dům, kde jsou klasické antény pod střechou. Televize máme ve 4 pokojích a to všechny s DVB-T tunerem, abychom nemuseli používat set-top-box.
Teď si chceme do obýváku koupit novou LED SMART TELEVIZI, slyšela jsem ale, že po roce 2015 u nás už televize s dvb-t, nebude zase vysílat, že se bude muset používat opět nějaký set-top-box, nebo koupit zase novou TV s tunerem prý DVB/T2.
Můžete mi to prosím nějak vysvětlit? Pokud bych si nyní chtěla pořídit novou TV, tak jaké označení TV Tuneru by měla mít, aby mi bez problému fungovala i po roce 2015?
Dívala jsem se třeba po PŘÍSTROJI : LG 3D LED FULL HD TV / TYP 47LA640S (MÁ V PARAMETRECH: DVB-T/C/S/S2) bude mi tato tv fungovat i po roce 2015 přes normální antény, bez satelitu i kabelovky?
děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.