Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Satelitni televize/vysílání levně

Od: spivan* odpovědí: 17 změna:

Dobrý den, mám digitální satelitni vysílání od DigiTv. Nelíbí se mi ale, že nemůžu řadit programy podle sebe a taky to, že obraz není úplně kvalitní a nevysílá v HD kvalitě... Má někdo jiného, lepšího a levnějšího poskytovatele satelitního vysílání? Preferuju co nejnižší cenu, ale zároveň se neobejdu bez sportovních programů jako Eurosport, Novasport, Sport1 atd. Nejlépe i s programem Golf Channel.. Poradíte, co by bylo nejvýhodnější? Děkuji

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ona cigi-tv je svojí ne-kvalitou vyhlášená. Jedině ještě Skylink nebo UPC.

jofa*
hodnocení

0x

Jedině přejít je skylinku . Koupit nový přijimač, nastavit parabolu na 23.5°, kartu od skylinku a vybrat si placený balíček dle požadavků. Viz níže. Tak to vidím já.

doplněno 02.01.14 11:46:

...ke skylinku.

skilink-karta.cz/...

spivan*
hodnocení

Když si vyberu skylink, zaplatím si přístroj, kartu, aktivaci (cca 5 tisic), a jěště k tomu sportovni balíček za 249,- budu na tom stejně jako teď, jen budu mít programy HD, ale právě o tu pořizovací cenu- 5 tisíc budu chudší...

Skylink při úvazku nabízí přístroj za 999.- UPC samozřejmě zdarma. Karta se dá sehnat na aukru dost levně.

jofa*

To si musíte vybrat. Buď investovat a mít relativně klid a nebo ušetřit a po pár dnech dávat dotazy co s tím. I v druhém případě ale rádi všichni poradí.

laco337*
hodnocení

0x

Ahoj.

Taky mám ten sasmej problém,když jim voláš,tak ještě neni ani ochota.

Dojde mne smlouva a jdu do ski-link.

Maji to v rodine a jsou spokojený.

Musíš mít vlastní přijímač,ale to platíš jen jednou,pak máš klid.

Ahojky.

luke237
hodnocení

0x
Digizone.cz:>a href="http://www.digizone.cz/clanky/satelitni-sluzby-skylink-a-cs-link-zvysi-od-unora-o-nekolik-korun-servisni-poplatek/#utm_medium=kolotoc&utm_source=digizone-cz&utm_campaign=satelitni-sluzby-skylink-a-cs-link-zvysi-od-unora-o-nekolik-korun-servisni-poplatek">Satelitní služby Skylink a CS Link zvýší od února o několik korun servisní poplatek
kamill*

Na stranke Skylink je zdraženie IBA pre český trh zdovodnené poklesom kurzu koruny .Netýka slovenskeho platcu.

luke237
hodnocení

0x
jofa*

Neuděláme s tím nic, zrovna jako když se nedávno u nás zvýšila cena Acylpyrinu z 28 kč na 35kč. za 10 tabletek. Kdo ho bude chtít zaplatí, kdo nikoliv tak nekoupí.

dusger*

Koukám jako blázen, Skylink zavede poplatek za službu, která měla být zdarma a náš ČTÚ místo aby mu poplatek zakázal, mu udělí pokutu, kterou stejně nevybere, zato Skylink si ještě zdraží. Zrovna dnes jsem zaplatil roční příspěvek, myslíte, že po mně budou chtít dorovnat to zvýšení, třeba tak, že mi satelit vypnou dřív než za rok?

kamill*

p.dusger ,koukaš ako blázen ,lebo nečítal si celú informáciu. Prečítaj si moju info polhodinu pred tebou a pochopíš ,že pokles kurzu sa prejaví aj v benzine aj v mase aj pive .Je tam info o platbe na 24 mesiacov a platbe SIPO .

5t5mum9d

ČTÚ nemůže zasahovat do rozhodnutí soukromé firmy, takže nemůže nic zakazovat. Jen v případě porušení zákona může udělit pokutu.

Zakázat poplatek by mohl jen soud.

naihonn*
hodnocení

0x

My máme UPC a není to špatné. Pokud si ale člověk chce seřadit programy podle sebe, případně mít další lepší funkce, koupil bych si k tomu asi jiný přístroj, než je ten dodaný. To už se o tolik víc neprodraží. Ale zase s HD programy to bude nejspíš dražší. Ale kvalita signálu není nejhorší, pokud tedy počasí nerozhodne jinak. :)

dusger*
hodnocení

0x

Pro @kamill Mně je celkem jedno ja si to Skylink zdůvodní, službu jsem před několika lety kupoval s tím, že už mám vše zaplaceno (už dopředu) a bude zdarma. Konkurence nabízela měsíční poplatky, ale bez vstupní investice. A co udělá náš stát, ať už prostřednictvím ČTÚ nebo jiného orgánu, třeba i soudu? Udělí mu prázdnou pokutu a dovolí mu ještě poplatek zvýšit. Tady vidím zádrhel.

kamill*

Jedna vec je zvýšenie ceny servisného poplatku pre český trh ,čo kritizujú aj iní radcovia =sposobené zhoršeným kurzom čes,koruny voči doláru.Druhá vec ,je zavedenie servisného poplatku ako dodatočný poplatok Skylinku. Nesplietajte to ,a stažujte sa narodnej banke ČR

laik*

Jestli se nepletu, tak ten poplatek mel kryt naklady spojene e provozem tech karet. Predpokladam, ze vetsina administrativnich ukonu provadenych s temito kartami je delana v CR, takze o jakych zvysenych nakladem se presne mluvi, kdyz i v pristim roce budou uplne stejne jako v tom letosnim?

Spise to vypada, ze si nekdo pres Lucembursko zase potrebuje "odklonit" z ceskeho trhu dalsich par milionu rocne navic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]