Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Verze android

Od: sendihorak* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

Potřeboval bych poradit jakou zvolit verzi android. Nedávno jsem zakoupil telefon BML s verzí android 4.1.2.Telefom je patrně napodobenina samsung. To co si osobně myslím je, že OS není originální. Rozhraní mi připadá jako u nějaké starší verze. Jde mi hlavně o to, má pouze 256MB fyzické paměti a dosti zamrzává. Pomohla by případně nějaká nižší verze android? Nebo něco jiného, tak aby telefon šel plynule bez zasekávání?

Za odpovědi předem děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

S 256MB nepomůže ani svěcená voda.

Jedině provést root telefonu a vymazat zbytečné aplikace od výrobce, eventuelně služby, které nepoužíváte.

sendihorak*
hodnocení

Děkuji za radu.Bohužel ty aplikace od výrobce mi nejdou odstranit.Nějaká raba,by byla?S android jsem úplný začátečník.

hanher*

Je potřeba tzv. root telefonu.

Ale pozor, bylo by se lepší před mazáním aplikací s někým poradit, aby jste nesmazal důležité položky pro chod systému.

Pokud ale nevíte, o čem je řeč, doporučuji tuto operaci svěřit někomu, kdo s tím již zkušenosti má, úskalí tohoto zákroku není zrovna nejmíň.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]