Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Potřeboval bych poradit jakou zvolit verzi android. Nedávno jsem zakoupil telefon BML s verzí android 4.1.2.Telefom je patrně napodobenina samsung. To co si osobně myslím je, že OS není originální. Rozhraní mi připadá jako u nějaké starší verze. Jde mi hlavně o to, má pouze 256MB fyzické paměti a dosti zamrzává. Pomohla by případně nějaká nižší verze android? Nebo něco jiného, tak aby telefon šel plynule bez zasekávání?
Za odpovědi předem děkuji.
S 256MB nepomůže ani svěcená voda.
Jedině provést root telefonu a vymazat zbytečné aplikace od výrobce, eventuelně služby, které nepoužíváte.
Děkuji za radu.Bohužel ty aplikace od výrobce mi nejdou odstranit.Nějaká raba,by byla?S android jsem úplný začátečník.
Je potřeba tzv. root telefonu.
Ale pozor, bylo by se lepší před mazáním aplikací s někým poradit, aby jste nesmazal důležité položky pro chod systému.
Pokud ale nevíte, o čem je řeč, doporučuji tuto operaci svěřit někomu, kdo s tím již zkušenosti má, úskalí tohoto zákroku není zrovna nejmíň.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.