Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
stala se mi tato věc: včera večer jsem normálně odesílala zprávu, poté mi telefon zablikal a vypnul se. Když jsem ho poté chtěla zapnout zobrazila se mi na monitoru informace, ať si nastavím znovu čas a datum, než jsem však stihla dopsat pouhé datum, obrazovka se vypla, do 3 sekund se pak znovu zapla - opět s oznámením, ať napíši datum a čas a poté se telefon vyplnul úplně.
Od té doby se mi ho nedaří zapnout a když, tak se opakuje stejný scénář, než stačím dopsat datum, telefon se vypíná.
Telefon mám již 3 rok, je tedy už po záruce a doteď šlo všechno v naprostém pořádku.
Mám nokii7230.
Netuší někdo, kde by mohla být chyba? Večer jsem ho zkoušela nabíjet a šlo to, baterii jsem měla i se SIM kartou vyndanou určitou dobu a nepomohlo to.
Děkuji
Možno je len špatna bateria.Ak mate možnosť skuste dať inu ,dobru.Za vyskušanie nič nedate a možno ušetrite.(aspon na nejaku dobu )
Bateria sa môže javiť ako dobra,ale pri väčšom zaťaženi padne prud v nej .A preto sa vypne mobil.
přesně tak - pro začátek můžete zkusit, co to udělá, když bude při zapínání mobil v nabíječce (ale když stejně spadne, pořád to může být baterkou); kdyby byla baterka (aspoň částečně) vybitá, pomohlo by jen zapnout při nabíjení přes nějakou redukci 230/5V, co ukazuje stav nabíjení ledkou - pokud by hned signalizovala nabito, nebo by nabila během pár minut, bylo by jasno...; samozřejmě taky se dá baterce změřit kapacita (a nakonec i ty volty)
doplněno 01.01.14 18:00:...pomohlo by jen použítpři nabíjení nějakou redukci 230/5V...
I při zapínání v nabíječce telefon "spadl", nerozjel se.
Zkusím zajít zítra k nám do elektra, kde mi vždy poradili a pomohli ať se na to mrknou, protože doma nemáme žádného chlapa a já si netroufnu dělat nějaké pokusy
Ale díky, budu doufat, že to bude třeba tou baterkou a že se ještě rozjede
omlouvám se, že píšu až teď. Dopadlo to asi dle očekávání - buď je chyba softwaru, nebo to prý někdy takto zlobí, když je něco v nepořádku s displejem a nebo již zmíněný káblík v tom vysunovacím systému. Baterie se zkoušela dát druhá a bylo to stejné.
Pod cenu 800,-Kč bych se za opravdu prý nedostala, takže nezbývá nic jiného, než si koupit nový mobil, chjo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.