Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Paměťová karta do mobilu

Od: stanikrocek* odpovědí: 5 změna:

Jak dlouho by měla vydržet paměťová karta do mobilního telefonu? Já jsem si musel koupit novou po 2 letech, bohužel jsem si nestihl zálohovat její obsah.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

2x

Ano, dva roky, jak píšete, pak už je po záruce, Vaše karta byla načasovaná přesně tak, abyste si musel koupit novou ;)
Ale vážně, jak už bylo napsáno, karty mají většinou velkou výdrž, mně zatím všechny ve všem (asi 10 kousků) fungují bez problémů už několik let, možná proto, že nepodceňuji zálohování důležitých dat. Znáte zákon schválnosti, že? :)

mkat*
hodnocení

2x

Len tak na okraj-ked zalohujete karty tak vam vydržia dlhšie?Asi nie,však.

Skuste opatrne prečistiť kontakty na karte .(gumou ,napr.) Skusili ste dať kartu do počitača ,alebo do ineho zariadenia?

martinhajek*
Ty si děláš srandu? Ty nevíš k čemu slouží zálohování? Tady přece nejde o životnost paměťového média, ale o data!

vlcacek*
hodnocení

0x

Karta vy teoreticky měla vydržet věčně, ale je to elektronika a tak se může stát že odejde, tak jako vše ;)

albatros498022*
hodnocení

0x

Mám karty staré přes deset let a jsou OK tak jediná rada, Zálohovat, zálohovat a zase zálohovat!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]