Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malo mista na internim disku

Od: gagi* odpovědí: 9 změna:
Dobry den,mam prosbu co se tyce mista(paměťi) v internim ulozisti. Nevejdou se mi tam hry a jine aplikace kvuli tomu ze jsou tam tovarni aplikace ktere nejdou vymazat nevita co s tim jak aplikace smazat aniz bych telefon rootnul?
Ps : nekoukejte na pravopis pisu z telefonu:-D
dekuji gagi

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zepe*
hodnocení

3x
gagi*
hodnocení

V předešlé otázce mi bylo řečeno ať přesunu data z internio úložiště na externí. Bohužel jsem pak po chvily patrani zjistil ze se jedna o tzv. Tovarni data s kktrymi nejde manipulovat a zde se ptam jak tyzo aplikace smazat aniz bych mel root v telefonu.
zepe*

No tak odpoved: proste bez rootu to nejde instaluj jen aplikace co jdou presunout na kartu

gagi*
hodnocení

Aha takže ostatní nepůjdou
?
zepe*

jen do zaplnení vnitřní paměti.nainstalovat hru a hned presunout na kartu instalovat dalsi a zas presunout ale vzdy nejaka velikost ve vnitrni pameti zustane.

hlavne bych do telefonu necpal kde jakou blbost a spoustu her

hodnocení

2x

Hry a jiné aplikace přesunout na paměťovou kartu a tím si uvolňovat místo pro stažení dalších a dalších aplikací...

gagi*
hodnocení

Právě že tovarni aplikace (ty co byli v telefonu když jsem ho zakoupil) přesouvat ani odinstalovat nejdou.

isteron
hodnocení

0x

Doporučujem pripojiť externý harddisk. Mám už rok jeden stále pripojený cez usb, 500 GB, a stále ešte nie je plný. Dávam do neho všetku súkromnú korešpodenciu a dokumenty z celej rodiny, a aj také veci, ktoré nemusia byť na pc, napr fotoalbumy, heslá, pripojenie na inernet a p. Po roku používania mám obsadených len 4 GB. Okrem toho mi to robí aj zálohovacie úložisko.

gagi*
hodnocení

Jedna se o telefon.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]